Casus:

Vacatureteksten incl. cultuurkenmerken

De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie heeft in het najaar van 2015 een incompany vacatureteksten incl. cultuurkenmerken verzorgd voor Maandag. De training bestond uit het adviseren over en trainen van de trainer bij het schrijven van vacatureteksten inclusief de cultuurkenmerken (lef, snel, fris, verrassend, focus) van Maandag. Ook zaken als SEO en onderscheidenheid waren hierbij een onderdeel.

“Wij wilden graag advies met betrekking tot de opzet van onze huidige vacatures. Daarnaast wilden wij onze recruiters meer richting en ideeën geven om goede teksten te schrijven. Inmiddels zijn de recruiters getraind en zullen wij de tips voor een andere opbouw van vacatures meenemen als wij met een nieuw programma gaan werken.”

  • Ilse van der Horst
  • Resource Manager
  • Maandag

Maandag

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Zij steken hun handen uit de mouwen voor professionals die maar wat graag het verschil willen maken. Professionals bij Maandag® zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 1.500 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.