Casus:

Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie heeft een eendaagse incompany Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie verzorgd voor de Van Tilburg-Bastianen Groep B.V. Doel hiervan was om onze medewerkers te ondersteunen en diverse handvatten aan te reiken op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.

Met een kleine groep mensen hebben wij de bootcamp in 1 dag gevolgd. Een interessante dag waarin we veel tips en tricks opgedaan hebben om onze arbeidsmarktcommunicatie te optimaliseren. Martijn presenteerde op een zeer enthousiaste en prettige wijze. Kortom, een zeer geslaagde dag.

  • Inge Scherders
  • Manager HRM
  • Van Tilburg-Bastianen Groep B.V.

Van Tilburg-Bastianen Groep B.V.

De Van Tilburg-Bastianen Groep (TB) is sinds 1934 actief in de automotive- en truckbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel en compleet bedrijf met meerdere vestigingen in Zuidwest-Nederland en het hoofdkantoor in Breda. Bij TB kan iedereen terecht voor de aanschaf en het onderhoud van een aantal toonaangevende A-merken. Zo is TB officieel dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfswagens, DAF (trucks), GINAF (trucks) en Krone (trailers).