Webinar Leergang Arbeidsmarktcommunicatie (gratis)

In dit webinar vertelt Martijn Hemminga, mede-oprichter en docent van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, over de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie die dinsdag 22 september van start gaat. In deze opleiding staat de praktijk van jouw organisatie centraal en werk je aan concrete onderdelen van de arbeidsmarktcommunicatie van jouw organisatie.

Tijdens de opleiding haal je veel inspiratie uit de praktijk en de laatste trends op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Tijdens het webinar krijg je ook alvast een voorproefje met een aantal actuele arbeidsmarktcommunicatietrends.

Dit webinar is ideaal wanneer je benieuwd bent of de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie aansluit bij jouw leerwensen, organisatie of situatie. Na afloop van het webinar kun je vragen stellen aan de docent of een vrijblijvend studieadvies aanvragen. Deelname aan dit webinar is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Welke Arbeidsmarktcommunicatie opleiding sluit het beste aan op mijn wensen?

Vind je het lastig te bepalen welke van de drie arbeidsmarktcommunicatie opleidingen die wij aanbieden, het beste aansluit op jouw wensen? Wij  hebben van de leergang, bootcamp en masterclass de verschillen in een tabel gezet om je hierbij te helpen. Deze kun je hier bekijken. Bij vragen kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Zijn er ook PE-punten gekoppeld aan de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional?

Nee, er zijn helaas geen PE-punten gekoppeld aan deze leergang. Mogelijk dat je deze toch kan inzetten daar volgens Noloc. De tijdsinvestering van 1,5 uur wordt gerekend als een punt voor permanente educatie.

Ik kom met het openbaar vervoer. Wat is de reisafstand en waar moet ik uitstappen?

Alle locaties waar onze trainingen plaatsvinden, zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Je ontvangt bij de inschrijving tevens de reisinformatie met het OV.

Ik kom met de auto. Waar kan ik parkeren en zijn hier kosten aan verbonden?

Alle locaties waar onze trainingen plaatsvinden, hebben een uitgebreide parkeergelegenheid. Bij de definitieve bevestiging ontvang je een routebeschrijving en vermelding waar je kunt parkeren.

Welke organisaties/personen nemen nog meer deel aan een bepaalde training?

Om de privacy van onze deelnemers te waarborgen, verstrekken wij de deelnemerslijst pas bij aanvang van de training.

Ik heb zojuist een voorlopige bevestiging ontvangen van mijn inschrijving. Wanneer ontvang ik de definitieve bevestiging?

De definitieve bevestiging ontvang je per mail. Deze wordt, na betaling van de factuur, uiterlijk een week voordat de training plaatsvindt per mail verstuurd.

Hoe weet ik of er nog plaatsen vrij zijn voor een bepaalde training?

Indien het bij de inschrijving nog mogelijk is om jouw gewenste datum te selecteren, betekent dit dat deze training nog niet (geheel) volgeboekt is. In enkele gevallen staat het maximaal aantal beschikbare plaatsen vermeldt.

Ik betaal de training zelf, kan ik de kosten opvoeren als aftrekpost bij de belasting?

Indien je een training bij ons wilt volgen en deze zelf gaat betalen, heb je in veel gevallen de mogelijkheid om de kosten op te voeren als aftrekpost voor de inkomstenbelasting. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de belastingdienst.

Kan ik als zzp’er of privépersoon gespreid betalen?

Het is mogelijk om als zzp’er of wanneer je een training zelf betaalt, gespreid te betalen. Neem hiervoor contact op met de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Op welke wijze kan ik betalen?

Je kunt op rekening (binnen 14 dagen), via iDeal of creditcard betalen. Nadat je bent ingeschreven, ontvang je op het factuur e-mailadres  een factuur in pdf-formaat waarop staat dat  je de factuur nog moet betalen of al hebt betaald.

Wat zijn de deelnamekosten voor een training?

De deelnamekosten voor de trainingen zijn terug te vinden bij de betreffende training. Onder het kopje ‘info’ van de betreffende training wordt tevens vermeldt wat er inbegrepen is in de prijs. Alle kosten zijn exclusief 21% BTW.