Wanneer ontvang ik het trainingsmateriaal?

Uiterlijk twee weken voorafgaand aan de start van de opleiding ontvang je de inloggegevens van Mijn Academie. In deze online omgeving vind je alle benodigde informatie over de opleiding, zoals de locatie, routebeschrijving, voorbereiding en documentatie. Je hebt 12 maanden toegang tot Mijn Academie.

Welke Arbeidsmarktcommunicatie opleiding sluit het beste aan op mijn wensen?

Vind je het lastig te bepalen welke van de twee arbeidsmarktcommunicatie opleidingen die wij aanbieden het beste aansluit op jouw wensen? In de blog ‘Bootcamp of Leergang Arbeidsmarktcommunicatie’ hebben we de verschillen en overeenkomsten tussen de opleidingen op een rijtje gezet.

Ik kom met het openbaar vervoer. Wat is de reisafstand en waar moet ik uitstappen?

Onze locatie aan het Weena in Rotterdam is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Je ontvangt bij de inschrijving de reisinformatie.

Ik kom met de auto. Waar kan ik parkeren en zijn hier kosten aan verbonden?

Onze locatie aan het Weena in Rotterdam is bereikbaar auto. In de omgeving zijn verschillende parkeergelegenheden waar je je auto kunt parkeren tegen betaling. Je kunt hierbij denken aan Q-park Weena of een van de stadsgarages.

Welke organisaties/personen nemen nog meer deel aan een bepaalde training?

Om de privacy van onze deelnemers te waarborgen, verstrekken wij de deelnemerslijst pas bij aanvang van de training.

Hoe weet ik of er nog plaatsen vrij zijn voor een bepaalde training?

Indien het bij de inschrijving nog mogelijk is om jouw gewenste datum te selecteren, betekent dit dat deze training nog niet (geheel) volgeboekt is. Wil je weten hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn? Neem dan contact met ons op via 088 – 730 28 88.

Ik betaal de training zelf, kan ik de kosten opvoeren als aftrekpost bij de belasting?

Sinds 1 januari 2022 is het niet meer mogelijk om studiekosten op te voeren als aftrekpost bij de belasting.

Kan ik als zzp’er of privépersoon gespreid betalen?

Het is mogelijk om als zzp’er of wanneer je een training zelf betaalt, gespreid te betalen. Neem hiervoor contact op met de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Op welke wijze kan ik betalen?

Je kunt op factuur betalen. Nadat je bent ingeschreven, ontvang je op het factuure-mailadres een factuur in pdf-formaat waarop de betaalgegevens staan vermeld.