Casus:

Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional

De coaches bij Power4People zijn allround. Ze doen zowel coaching als jobhunting en bemiddeling. Zowel voor een goed beroepskeuze advies als om iemand te begeleiden naar een nieuwe baan, hebben ze veel kennis nodig van functies en arbeidsmarkt. Daarom heeft Power4People alle coaches de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional aangeboden. Doel van deze incompany was extra professionalisering, om de coaches nóg meer kennis mee te geven en de focus op de arbeidsmarkt nog meer te bekrachtigen. Mede dankzij het gebruik van verschillende relevante en vaak vernieuwende databronnen. Daarnaast is het trainen in digitale vaardigheden een mooie toegevoegde waarde voor de ervaren coaches van Power4People.

De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie was incompany bij ons te gast. Wij zijn onder de indruk van de enorme kennis van de beide trainers over de arbeidsmarkt. Ook hun bevlogenheid en enthousiasme werkte erg aanstekelijk. De training was een goede mix van thuisopdrachten (vooraf en tussendoor), theorie en praktijk. Vooral de tweede dag werd er heel praktisch geoefend aan de hand van echte casussen. We hebben enorm veel geleerd van deze training en hopen daar nog lang plezier van te hebben. Een aanrader!

  • Wilma Roskam
  • Directeur
  • Power4People B.V.

Power4People; de kracht van werk

Bij Power4People geloven we dat werk belangrijk en waardevol is. Het hebben van werk draagt bij aan inkomen en persoonlijke ontwikkeling, maar ook aan plezier, succes, waardering, structuur en contact. Onze coaches staan klaar voor mensen die “de kracht van werk” tijdelijk een beetje zijn kwijt geraakt. Voor mensen die loopbaanvragen hebben of die het plezier in hun werk verloren hebben. Voor werknemers die boventallig zijn geworden of die om gezondheidsredenen hun eigen werk niet meer kunnen doen. Want wie meer uit zijn loopbaan wil halen, wie het moeilijk heeft op het werk of wie zijn baan verliest, kan professionele ondersteuning goed gebruiken! Bij Power4People ben je daarom van harte welkom voor loopbaancoaching, outplacement en re-integratie Spoor 2.