Casus:

Wervende Vacatureteksten Schrijven

De training Wervende Vacatureteksten schrijven is een praktische training die wordt verzorgd door de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Deze training voorziet onze Franchisenemers, vestigingsmanagers en intercedenten van kennis en de vaardigheden om kandidaten zo efficiënt mogelijk naar ons toe te trekken in deze krappe arbeidsmarkt.

Een vacaturetekst is bedoeld om te informeren, selecteren, motiveren en te inspireren. Tijdens deze training krijgen de deelnemers alle handvatten voor een optimale aanvraag inventarisatie, het vergroten van de vindbaarheid en het enthousiasmeren van de doelgroep.

Na het volgen van de training hebben de deelnemers niet alleen meer kennis en inzichten maar ook concreet nieuwe vacatureteksten die ze direct kunnen plaatsen op de website.

Referentie

Martijn Hemminga verzorgt voor ons met regelmaat de training Wervende Vacatureteksten Schrijven. Hij heeft veel kennis van zaken waardoor hij een zekere senioriteit uitstraalt wat als prettig wordt ervaren.

Deze training is op maat gemaakt voor Staffing Associates waardoor de stof goed aansluit op de dagelijkse praktijk. De samenwerking in de voorbereiding verloopt altijd soepel en de wederzijdse verwachtingen worden goed uitgesproken en dat is terug te zien in het resultaat.

Een prima (kennis) partner.

  • Lotte Salomons
  • Manager Staffing Academy
  • Staffing Associates B.V.

Staffing Associates B.V.

Staffing Associates is een van de snelst groeiende franchisegevers in de uitzendbranche. Wij maken het mogelijk om via onze unieke franchise formule op eenvoudige wijze een succesvol eigen franchise uitzendbureau of wijkteam op te starten. Onder Staffing Associates vallen de merken; HappyNurse Thuiszorg, HappyNurse Uitzendbureau, Carriere Uitzendbureau, Career Factory & Staffing Direct.