Er zijn zoveel arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentopleidingen die je kunt volgen waardoor het lastig is om een keuze te maken. In deze blog vertellen we je waarom onze Bootcamp ideaal is voor jou als arbeidsmarktcommunicatie- of recruitmentprofessional.

Waarom de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie?

Arbeidsmarktcommunicatie mag niet ontbreken in jouw organisatie. Zonder arbeidsmarktcommunicatie ontbreekt het stukje communicatie naar de interne en externe arbeidsmarktdoelgroepen en hun beïnvloeders en wordt het lastiger om nieuwe medewerkers te werven. Met arbeidsmarktcommunicatie wordt het werkgeversmerk positief beïnvloed en wordt het contact onderhouden met huidige, potentiële en oud-medewerkers.

Tijdens onze Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie leer je in twee dagen over alle belangrijke arbeidsmarktcommunicatie onderwerpen, waaronder:
-          Werving
-          Online recruitment
-          Social media recruitment
-          Employer branding
-          Employee relationship management
-          Strategie

Waarom zó relevant voor arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentprofessionals?

Dat is de vraag die we Marion de Vries, docent Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie, stelden. Ze hoefde niet lang na te denken over haar antwoord op deze vraag:

“Twee dagen je volledig afsluiten van de buitenwereld en bezig zijn met arbeidsmarktcommunicatie. Dat levert zoveel energie en nieuwe inzichten op. Doordat je er achter elkaar mee bezig bent, krijg je goed inzicht in de verbanden tussen employer branding, relatiemanagement en directe werving. ’s Avonds tijdens het diner ontstaan vaak nog nieuwe inzichten of stellen mensen vragen aan andere deelnemers over hoe zij dingen aanpakken. Naast heel nuttig is het ook heel gezellig.”

In hoog tempo wisselen theorieblokken zich af met cases en werksessies. Tijdens de bootcamp ga je ook direct aan de slag voor je eigen organisatie. Zoals Marion ook al zei: Het is ook heel gezellig en je kan enorm veel leren van elkaar. Je krijgt namelijk feedback van collega deelnemers en de docenten op jouw werk.

Na afloop van de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie heb je niet alleen je kennis op peil gebracht, maar ga je naar huis met concrete onderdelen van jouw arbeidsmarktcommunicatiestrategie en -operatie. 

Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Op 31 januari en 1 februari organiseren wij weer de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie en zullen Marion de Vries en Alix Hensen Verbaten al jouw arbeidsmarktcommunicatie vragen uitgebreid beantwoorden. Ben jij werkzaam binnen HR, recruitment of communicatie? Dan zal deze opleiding jou helpen om jouw arbeidsmarktcommunicatie aanzienlijk te verbeteren. Na het volgen van deze opleiding heb je geleerd hoe je:

  • Jouw arbeidspotentieel beter kunt bereiken, benaderen en bewegen
  • De juiste wervingsboodschappen kiest
  • Meer rendement kunt halen uit je personeelswerving
  • Zowel actieve als reactieve wervingskanalen op de juiste manier in kunt zetten
  • Employer branding integreert binnen jouw arbeidsmarktcommunicatiestrategie
  • Relaties aan kunt gaan en onderhouden met jouw arbeidsmarktdoelgroepen
  • Ken- en stuurgetallen aan de organisatiedoelstellingen kunt koppelen
  • Arbeidsmarktcommunicatie intern op de kaart kunt krijgen en houden
  • …meer wervingssucces behaalt

Nu nog voordeliger

Wil je samen met een collega of iemand uit jouw netwerk meedoen? Gebruik hiervoor bij inschrijving met 2 personen de kortingscode combi-bamc *

Andere interessante blogs

Blog: voor wie schrijf je die vacaturetekst?

Voor wie schrijf je die vacaturetekst eigenlijk?

/
Voor wie schrijf je die vacaturetekst eigenlijk? In deze blog gaan we in op jouw doelgroep en wat daadwerkelijk relevant is voor hen.

5 redenen waarom jij topkandidaten verliest

/
In deze blog 5 redenen waarom jij goede kandidaten verliest en hoe je dit kan tegengaan.

Computer vs. Recruiter - wie wint deze battle?

/
De voor- en nadelen van de computer en recruiter behandelen we in dit artikel. Wie gaat deze battle winnen?

Efficiënter werven met agile recruitment

/
Wil jij efficiënter werven? Dat kan met Agile Recruitment. In deze blog staan we stil bij de oorsprong en voordelen.
Header - lerend de zomer in

Lerend de zomer in!

/
Profiteer tot en met 31 augustus van onz e-learning actie en ga lerend de zomer in. Volg twee e-learnings voor de prijs van een.

Podcasts luisteren en zelf maken

/
Steeds vaker zetten recruiters en amc-specialisten de stap van alleen luisteren naar het inzetten van een podcast als recruitment en amc-tool.

Festival Recruitment in de Zon!

/
Na de zomer weer met nieuwe energie van start op het Festival Recruitment in de Zon? Vrijdag 16 september gaat een heerlijke dag worden met verschillende informatieve, interactieve en inspirerende sessies over uiteenlopende onderwerpen die voor jou relevant zijn.
Header- STAP

Replay webinar 'Alles wat jij als recruiter wilt weten over het STAP-budget'

/
Bekijk hier de replay van het webinar 'Alles wat jij als recruiter wilt weten over het STAP-budget'
Header - gen z

5 verrassende inzichten voor iedereen die generatie Z wil werven

/
De generatie die nu de arbeidsmarkt op komt is compleet anders dan de vorige generatie. In deze blog delen wij een aantal inzichten.