Er zijn zoveel arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentopleidingen die je kunt volgen waardoor het lastig is om een keuze te maken. In deze blog vertellen we je waarom onze Bootcamp ideaal is voor jou als arbeidsmarktcommunicatie- of recruitmentprofessional.

Waarom de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie?

Arbeidsmarktcommunicatie mag niet ontbreken in jouw organisatie. Zonder arbeidsmarktcommunicatie ontbreekt het stukje communicatie naar de interne en externe arbeidsmarktdoelgroepen en hun beïnvloeders en wordt het lastiger om nieuwe medewerkers te werven. Met arbeidsmarktcommunicatie wordt het werkgeversmerk positief beïnvloed en wordt het contact onderhouden met huidige, potentiële en oud-medewerkers.

Tijdens onze Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie leer je in twee dagen over alle belangrijke arbeidsmarktcommunicatie onderwerpen, waaronder:
-          Werving
-          Online recruitment
-          Social media recruitment
-          Employer branding
-          Employee relationship management
-          Strategie

Waarom zó relevant voor arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentprofessionals?

Dat is de vraag die we Marion de Vries, docent Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie, stelden. Ze hoefde niet lang na te denken over haar antwoord op deze vraag:

“Twee dagen je volledig afsluiten van de buitenwereld en bezig zijn met arbeidsmarktcommunicatie. Dat levert zoveel energie en nieuwe inzichten op. Doordat je er achter elkaar mee bezig bent, krijg je goed inzicht in de verbanden tussen employer branding, relatiemanagement en directe werving. ’s Avonds tijdens het diner ontstaan vaak nog nieuwe inzichten of stellen mensen vragen aan andere deelnemers over hoe zij dingen aanpakken. Naast heel nuttig is het ook heel gezellig.”

In hoog tempo wisselen theorieblokken zich af met cases en werksessies. Tijdens de bootcamp ga je ook direct aan de slag voor je eigen organisatie. Zoals Marion ook al zei: Het is ook heel gezellig en je kan enorm veel leren van elkaar. Je krijgt namelijk feedback van collega deelnemers en de docenten op jouw werk.

Na afloop van de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie heb je niet alleen je kennis op peil gebracht, maar ga je naar huis met concrete onderdelen van jouw arbeidsmarktcommunicatiestrategie en -operatie. 

Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Op 31 januari en 1 februari organiseren wij weer de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie en zullen Marion de Vries en Alix Hensen Verbaten al jouw arbeidsmarktcommunicatie vragen uitgebreid beantwoorden. Ben jij werkzaam binnen HR, recruitment of communicatie? Dan zal deze opleiding jou helpen om jouw arbeidsmarktcommunicatie aanzienlijk te verbeteren. Na het volgen van deze opleiding heb je geleerd hoe je:

  • Jouw arbeidspotentieel beter kunt bereiken, benaderen en bewegen
  • De juiste wervingsboodschappen kiest
  • Meer rendement kunt halen uit je personeelswerving
  • Zowel actieve als reactieve wervingskanalen op de juiste manier in kunt zetten
  • Employer branding integreert binnen jouw arbeidsmarktcommunicatiestrategie
  • Relaties aan kunt gaan en onderhouden met jouw arbeidsmarktdoelgroepen
  • Ken- en stuurgetallen aan de organisatiedoelstellingen kunt koppelen
  • Arbeidsmarktcommunicatie intern op de kaart kunt krijgen en houden
  • …meer wervingssucces behaalt

Nu nog voordeliger

Wil je samen met een collega of iemand uit jouw netwerk meedoen? Gebruik hiervoor bij inschrijving met 2 personen de kortingscode combi-bamc *

Andere interessante blogs

Header - overtuigen manager opleiding volgen

Zo overtuig je jouw leidinggevende te investeren in persoonlijke ontwikkeling

/
Hoe overtuig je je leidinggevende over het nut van die opleiding die jij graag wilt doen? Dat lees je in dit artikel.

Dit zijn de 5 meest gelezen berichten van het jaar 2021

/
Het jaar 2021 zit er weer op. Tijd voor een terugblik naar onze meest gelezen artikelen van dit jaar.
Header BAMC

Waarom de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie nuttig is voor arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentprofessionals

/
Er zijn zoveel arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentopleidingen die je kunt volgen waardoor het lastig is om een keuze te maken. In deze blog vertellen we je waarom onze Bootcamp ideaal is voor jou als arbeidsmarktcommunicatie- of recruitmentprofessional.
Header- lb aankondiging

Deelnemer aan het woord: Leergang Loopbaanprofessional

/
Praktisch, informatief en een goede interactie met deelnemers en docenten. Zo omschrijft Rose-Marie de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional. Meer weten over haar ervaring? Je leest het in deze blog.
Storytelling

Storytelling in recruitment en employer branding

/
Verhalen helpen ons om informatie over te brengen en te onthouden. Ook in recruitment wordt de kracht van het verhaal steeds meer onderkend.
Banner Sinterklaasblog

Een opleiding voor twee? Doe samen met je collega mee!

/
Wil jij samen met een collega deelnemen aan een opleiding? Profiteer dan van de combikorting.
Header - voor wie

Voor wie schrijf je die vacaturetekst eigenlijk?

/
Voor wie schrijf je die vacaturetekst eigenlijk? In deze blog gaan we in op jouw doelgroep en wat daadwerkelijk relevant is voor hen.
Header- AMT

Wat heeft de arbeidsmarkt van 2022 in petto?

/
Wat heeft de arbeidsmarkt van 2022 in petto? Een interview met Aad van der Werf en Geert-Jan Waasdorp, aan de hand van 7 thema’s. 
Header - Q en A over Leergang Loopbaanprofessional

Q&A over de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional

/
Wij hebben docent Larissa Lodewijk vragen gesteld over de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional waar jij graag antwoord op wilt krijgen.