Sinds de lancering van ChatGPT in november 2022, is het onderwerp geen dag meer uit het nieuws geweest. Ook in het vakgebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. En ook in de Webinar Week van Werf& en ZiPconomy is AI goed vertegenwoordigd. Het lijkt dus wel of iedere wervingsprofessional hier al dagelijks mee bezig is. En dat je denkt dat je de trein al hebt gemist. Niets is minder waar.

Dé AI-trein bestaat namelijk niet. Niet alleen omdat er hogesnelheidstreinen en stoptreinen zijn, maar ook omdat er ontelbare bestemmingen zijn. In dit webinar neemt Martijn Hemminga je stap voor stap mee wat je er allemaal mee kunt binnen ons vakgebied. Van recruitment tot employer branding. Van schrijven vacaturetekst tot maken van een plan. Hij geeft je handvatten zodat je beter weet welke trein je het beste kan pakken.

Dit webinar is voor recruiters, hr- en arbeidsmarktcommunicatieprofessionals die nog aan het begin van hun AI-reis staan.

Let op: dit webinar is een replay van het webinar dat Martijn heeft gegeven tijdens de Webinar Week. 

Waarom aanmelden voor dit webinar?

Na het volgen van dit webinar heb je:

  • Beter inzicht in wat AI kan
  • Concrete tips & tricks
  • Kennis van actuele cijfers en ontwikkelingen
  • Inspiratie voor je eigen AI-reis

Doorleren na het webinar?

Wil jij verder de diepte ingaan op het gebied van Artificial Intelligence? Op 19 maart organiseren wij de Masterclass Recruitment en AI. Deze masterclass gaat over prompts, over vacatureteksten maar ook over virtual recruiters, chatbots, geautomatiseerde intakes en ‘live’ advies tijdens interviews. En hacks die je kunt gebruiken in sourcing en benaderen van kandidaten. Je ontdekt de fundamentele principes van kunstmatige intelligentie en leert hoe je deze kunt toepassen om jouw wervingsstrategieën te verbeteren. Praktisch, tactisch maar we raken ook even de strategie aan.

Replay webinar 'Wat moet ik als recruiter of amc-pro met AI?'

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Toestemming nieuwsbrief

Masterclass AI en Recruitment