Er zijn zoveel arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentopleidingen die je kunt volgen waardoor het lastig is om een keuze te maken. In deze blog vertellen we je waarom onze Bootcamp ideaal is voor jou als arbeidsmarktcommunicatie of recruitmentprofessional.

arbeidsmarktcommunicatie

Waarom de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie?

Arbeidsmarktcommunicatie mag niet ontbreken in jouw organisatie. Zonder arbeidsmarktcommunicatie ontbreekt het stukje communicatie naar de interne en externe arbeidsmarktdoelgroepen en hun beïnvloeders en wordt het lastiger om nieuwe medewerkers te werven. Met arbeidsmarktcommunicatie wordt het werkgeversmerk positief beïnvloed en wordt het contact onderhouden met huidige, potentiële en oud-medewerkers.

Tijdens onze Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie leer je in twee dagen over alle belangrijke arbeidsmarktcommunicatie onderwerpen, waaronder:
-          Werving
-          Online recruitment
-          Social media recruitment
-          Employer branding
-          Employee relationship management
-          Strategie

Waarom zó relevant voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitmentprofessionals?

Dat is de vraag die we Marion de Vries, docent Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie, stelden. Ze hoefde niet lang na te denken over haar antwoord op deze vraag:

“Twee dagen je volledig afsluiten van de buitenwereld en bezig zijn met arbeidsmarktcommunicatie. Dat levert zoveel energie en nieuwe inzichten op. Doordat je er achter elkaar mee bezig bent, krijg je goed inzicht in de verbanden tussen employer branding, relatiemanagement en directe werving. ’s Avonds in de bar ontstaan vaak nog nieuwe inzichten of stellen mensen vragen aan andere deelnemers over hoe zij dingen aanpakken. Naast heel nuttig is het ook heel gezellig.”

In hoog tempo wisselen theorieblokken zich af met cases en werksessies. Tijdens de bootcamp ga je ook direct aan de slag voor je eigen organisatie. Zoals Marion ook al zei: Het is ook heel gezellig en je kan enorm veel leren van elkaar. Je krijgt namelijk feedback van collega deelnemers en de docenten op jouw werk.

Na afloop van de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie heb je niet alleen je kennis op peil gebracht, maar ga je naar huis met concrete onderdelen van jouw arbeidsmarktcommunicatiestrategie en -operatie. 

Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Op 7 en 8 juni 2021 organiseren wij weer de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie en zullen Marion de Vries en Melle Tuik al jouw arbeidsmarktcommunicatie vragen uitgebreid beantwoorden. Ben jij werkzaam binnen HR, recruitment of communicatie? Dan zal deze opleiding jou helpen om jouw arbeidsmarktcommunicatie aanzienlijk te verbeteren. Na het volgen van deze opleiding heb je geleerd hoe je:

  • Jouw arbeidspotentieel beter kunt bereiken, benaderen en bewegen
  • De juiste wervingsboodschappen kiest
  • Meer rendement kunt halen uit je personeelswerving
  • Zowel actieve als reactieve wervingskanalen op de juiste manier in kunt zetten
  • Employer branding integreert binnen jouw arbeidsmarktcommunicatiestrategie
  • Relaties aan kunt gaan en onderhouden met jouw arbeidsmarktdoelgroepen
  • Ken- en stuurgetallen aan de organisatiedoelstellingen kunt koppelen
  • Arbeidsmarktcommunicatie intern op de kaart kunt krijgen en houden
  • …meer wervingssucces behaalt

Nu nog voordeliger

Wil je samen met een collega of iemand uit jouw netwerk meedoen? Gebruik hiervoor bij inschrijving met 2 personen de kortingscode combi-bamc *

Andere interessante blogs

Header - voor wie

Voor wie schrijf je die vacaturetekst eigenlijk?

/
Voor wie schrijf je die vacaturetekst eigenlijk? In deze blog gaan we in op jouw doelgroep en wat daadwerkelijk relevant is voor hen.
Header summerclasses

Heb jij onze summerclasses al gezien?

/
Dit is hét moment om te investeren in jouw arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Daarom organiseren wij deze 5 summerclasses.
RKO- header

Meet je prestaties met recruitment KPI's

/
We gaan in op de meest gangbare recruitment KPI's. Hierbij geven wij een sneakpreview van het Recruitment Kengetallen Onderzoek 2021.
Header- AMC plan

Zelf een arbeidsmarktcommunicatieplan opstellen?

/
Zelf een arbeidsmarktcommunicatieplan opstellen? In deze blog lees je waarom dit van belang is en welke 14 stappen je hierbij kunt aanhouden.
Header- blog young professionals

Young professionals werven op basis van skills

/
Wat zijn de trends voor young professionals op de arbeidsmarkt en hoe werf je jongeren op basis van skills? Je leest het in deze blog.
Header - Blog Diana

Hoe steel je de show tijdens het sollicitatiegesprek?

/
Hoe steel je de show tijdens het sollicitatiegesprek? In dit artikel lees je 5 tips die je hierbij kunnen helpen.
Header Bootcamp of Leergang AMC

Bootcamp of Leergang Arbeidsmarktcommunicatie?

/
Twijfel je tussen de bootcamp- of leergang arbeidsmarktcommunicatie? In deze blog hebben wij de verschillen voor je op een rijtje gezet.
Header webinar

Webinar 'Succesvol werven in (en na) de zomer!'

/
Bekijk hier de replay van het webinar 'Succesvol werven in (en na) de zomer

Waarom de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie nuttig is voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitmentprofessionals

/
Er zijn zoveel arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentopleidingen die je kunt volgen waardoor het lastig is om een keuze te maken. In deze blog vertellen we je waarom onze Bootcamp ideaal is voor jou als arbeidsmarktcommunicatie of recruitmentprofessional.