Op 15 september staat er een evenement op de agenda dat je absoluut niet wilt missen: Festival Recruitment in de Zon! Dit is dé gelegenheid om samen met je collega's te genieten van een dag vol inspiratie, netwerken en plezier. We garanderen je dat dit het tofste recruitment teamuitje van het jaar wordt!

Maak je klaar voor de ultieme festivalsfeer

Stel je eens voor: je kunt werken aan je professionele ontwikkeling samen met collega’s en vakgenoten terwijl je geniet van een ontspannen festivalsfeer. Dat is precies wat het Festival Recruitment in de Zon je biedt. Het is een unieke gelegenheid om te netwerken, te leren en bovenal plezier te hebben. Waar anders vind je een evenement dat zowel inspirerende keynotes en lezingen van experts uit de branche biedt, als een heerlijke barbecue en verfrissende drankjes? Samen met jouw team naar dit event is natuurlijk het allerleukst. Zo kunnen jullie samen sessies volgen, brainstormen en nog veel meer.

Ook DJ La Fuente is aanwezig

Niemand minder dan DJ La Fuente belooft ons op een knallende show te trakteren tijdens het Festival Recruitment in de Zon. Met hits als ‘I want you’, ‘Bang bang’ en ‘Selecta’ komen die voetjes gegarandeerd van de vloer. Het motto van La Fuente is ‘Muziek is niet om te horen, het is om te voelen’. En dat gaan we dus met z’n allen beleven. Naast DJ La Fuente staan ook onze vakgenoten Melle Tuik (docent Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie), Chiel Kronenburg (Recruitment Manager Sogeti) en DJ Gustav achter de draaitafel.

Sessies die je niet wilt missen!

Tijdens het Festival Recruitment in de Zon kun je deelnemen aan verschillende inspirerende sessies en workshops om jouw vaardigheden te verbeteren en nieuwe inzichten op te doen. Wij delen alvast twee sessies die je absoluut niet wilt missen:

  • Recruiter of influencer door Eva Boschman van Strictly People: Ontdek hoe je jouw invloed als recruiter kunt vergroten en jezelf kunt positioneren als een sterke persoonlijkheid in de branche. Eva Boschman deelt haar inzichten over het opbouwen van een sterke online aanwezigheid, het creëren van waardevolle content en het opbouwen van relaties die jouw recruitmentcarrière naar nieuwe hoogten zullen brengen.
  • Workshop Ambient Meditatie door Bertin Bom: Ontsnap even aan de drukte van de dag en dompel jezelf onder in de rustgevende wereld van ambient meditatie. Leer technieken om te ontspannen, je focus te verbeteren en je energie te verhogen.

Uiteraard hebben we nog tientallen interessante sessies op het programma staan. Bekijk hier de rest van het programma. 

Fun: Er is voor ieder wat wils

Naast het inspirerende programma is er ook genoeg te doen op het gebied van ontspanning en plezier. Het Festival Recruitment in de Zon biedt een scala aan leuke activiteiten, zoals: yoga, schminken, barbecue en salsalessen.

zon zon

Even terugblikken op de vorige editie?

Bekijk dan de aftermovie van vorig jaar.

Netwerken, leren en genieten

Nu je een voorproefje hebt gehad van wat Festival Recruitment in de Zon te bieden heeft, is het tijd om actie te ondernemen. Mis deze unieke gelegenheid niet om te netwerken, te leren en te genieten van een fantastische festivalsfeer. Koop nu je ticket en verzeker jezelf van een plek op dit evenement. Bij aankoop van 4 tickets betaal je er slechts 3.

We zien jou en je collega’s graag op 15 september voor een dag vol inspiratie, plezier en nieuwe mogelijkheden op het gebied van recruitment!

Andere interessante blogs

Waarom een moderne recruiter vooral een adviseur moet zijn

/
“Een echte professional zorgt voor een strategie waarmee hun organisatie zich op lange termijn van talent verzekert - Susanne Freriks-Zeeuw”
Kennismaking Sandra Hartemink

Maak kennis met de nieuwe hoofddocent van de Leergang Recruitment

/
“De docenten uit de praktijk, verdiepende lesstof en deelnemers die van elkaar leren maken de Leergang Recruitment speciaal.”
Header - intrinsieke motivatie

Do's en dont's van onboarding: 'het belang van intrinsieke motivatie is gigantisch'

/
Lopen nieuwe collega’s bij jouw organisatie vaak na een paar maanden de deur uit? Onboardingsspecialist Ardiënne Verhoeven weet waar het aan ligt. Je leest het in deze blog.
Blogheader - sollicitatievragen

5 sollicitatievragen die recruiters nooit meer mogen stellen

/
In dit artikel zetten we een aantal veelvoorkomende sollicitatiegesprekvragen op een rijtje, en leggen we uit waarom je ze vanaf nu beter kunt vermijden.
Recruitmentstrategie

4 tips om je recruitmentstrategie te optimaliseren

/
In dit artikel delen wij 4 tips om jouw recruitmentstrategie te optimaliseren, waardoor jij slimmer kunt werven.
Blog- belang van goede onboarding

Het belang van een goede on-boarding

/
In dit artikel lees je tips hoe je jouw pre-boarding en on-boarding proces kunt inrichten voor een goede start van jouw nieuwe medewerker.
Header-Wervingssucces

Wervingssucces vergroten? Gebruik deze kanalen

/
De Stand van Werven 2023 illustreert welke kanalen door recruiters gebruikt worden als meest belangrijke bronnen voor wervingssucces.

Feitjes over het onboarding proces

/
Download hier een infographic met interessante feitjes en tips over onboarding
Header - Voordelen AI

De 5 belangrijkste voordelen van Artificial intelligence (AI) voor recruitment

/
De AI-tools vliegen je inmiddels om de oren, maar wat kun je er nu écht mee? In dit artikel: de 5 belangrijkste voordelen van AI.