Op 15 september staat er een evenement op de agenda dat je absoluut niet wilt missen: Festival Recruitment in de Zon! Dit is dé gelegenheid om samen met je collega's te genieten van een dag vol inspiratie, netwerken en plezier. We garanderen je dat dit het tofste recruitment teamuitje van het jaar wordt!

Maak je klaar voor de ultieme festivalsfeer

Stel je eens voor: je kunt werken aan je professionele ontwikkeling samen met collega’s en vakgenoten terwijl je geniet van een ontspannen festivalsfeer. Dat is precies wat het Festival Recruitment in de Zon je biedt. Het is een unieke gelegenheid om te netwerken, te leren en bovenal plezier te hebben. Waar anders vind je een evenement dat zowel inspirerende keynotes en lezingen van experts uit de branche biedt, als een heerlijke barbecue en verfrissende drankjes? Samen met jouw team naar dit event is natuurlijk het allerleukst. Zo kunnen jullie samen sessies volgen, brainstormen en nog veel meer.

Ook DJ La Fuente is aanwezig

Niemand minder dan DJ La Fuente belooft ons op een knallende show te trakteren tijdens het Festival Recruitment in de Zon. Met hits als ‘I want you’, ‘Bang bang’ en ‘Selecta’ komen die voetjes gegarandeerd van de vloer. Het motto van La Fuente is ‘Muziek is niet om te horen, het is om te voelen’. En dat gaan we dus met z’n allen beleven. Naast DJ La Fuente staan ook onze vakgenoten Melle Tuik (docent Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie), Chiel Kronenburg (Recruitment Manager Sogeti) en DJ Gustav achter de draaitafel.

Sessies die je niet wilt missen!

Tijdens het Festival Recruitment in de Zon kun je deelnemen aan verschillende inspirerende sessies en workshops om jouw vaardigheden te verbeteren en nieuwe inzichten op te doen. Wij delen alvast twee sessies die je absoluut niet wilt missen:

  • Recruiter of influencer door Eva Boschman van Strictly People: Ontdek hoe je jouw invloed als recruiter kunt vergroten en jezelf kunt positioneren als een sterke persoonlijkheid in de branche. Eva Boschman deelt haar inzichten over het opbouwen van een sterke online aanwezigheid, het creëren van waardevolle content en het opbouwen van relaties die jouw recruitmentcarrière naar nieuwe hoogten zullen brengen.
  • Workshop Ambient Meditatie door Bertin Bom: Ontsnap even aan de drukte van de dag en dompel jezelf onder in de rustgevende wereld van ambient meditatie. Leer technieken om te ontspannen, je focus te verbeteren en je energie te verhogen.

Uiteraard hebben we nog tientallen interessante sessies op het programma staan. Bekijk hier de rest van het programma. 

Fun: Er is voor ieder wat wils

Naast het inspirerende programma is er ook genoeg te doen op het gebied van ontspanning en plezier. Het Festival Recruitment in de Zon biedt een scala aan leuke activiteiten, zoals: yoga, schminken, barbecue en salsalessen.

zon zon

Even terugblikken op de vorige editie?

Bekijk dan de aftermovie van vorig jaar.

Netwerken, leren en genieten

Nu je een voorproefje hebt gehad van wat Festival Recruitment in de Zon te bieden heeft, is het tijd om actie te ondernemen. Mis deze unieke gelegenheid niet om te netwerken, te leren en te genieten van een fantastische festivalsfeer. Koop nu je ticket en verzeker jezelf van een plek op dit evenement. Bij aankoop van 4 tickets betaal je er slechts 3.

We zien jou en je collega’s graag op 15 september voor een dag vol inspiratie, plezier en nieuwe mogelijkheden op het gebied van recruitment!

Andere interessante blogs

_Loopbaan & AI

“Loopbaanadvies zonder AI is net zo’n gemiste kans als loopbaanadvies zonder mens”

/
De koude, machinale wereld van AI en de warme menselijke wereld van loopbaanprofessionals hebben elkaar nodig. Hoe dat zit, lees je in deze blog.

Whitepaper: AI in recruitment: aan de vooravond van een revolutie?

Vraag hier de whitepaper 'Referral recruitment: Strategisch onderdeel van jouw recruitment plan' gratis aan.
VR-blog header

Dankzij Virtual Reality krijgen cliënten loopbaanadvies van hun toekomstige zelf

/
In de VRanderkamer richt je in een virtuele omgeving je eigen toekomst in. Dat geeft perspectief en helpt bij het nú nemen van beslissingen.
Blog afwijzing - header

Kandidaten afwijzen hoeft geen pijn te doen

/
Het is ontzettend belangrijk om kandidaten beleefd af te wijzen. Waarom en hoe je dat doet lees je in deze blog.
Blog feedback

De ROI van feedback is indrukwekkend

/
Het geven van feedback tijdens sollicitatieprocedures is voor zowel kandidaten als recruiters een win-winsituatie. Waarom? Dat lees je in deze blog.
Header samenwerking recruiter en hiring manager

Prettige samenwerking tussen recruiter en hiring manager zorgt voor betere wervingsresultaten

/
Samen met docent Marit van den Broek leggen we de samenwerking tussen recruiter en hiring manager onder de loep.
Noloc-leden

Vanaf heden PE-punten en 10% korting voor Noloc-leden

Noloc-leden ontvangen niet alleen PE-punten bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, maar ook 10% korting!

12 uitdagingen voor recruiters in 2024

/
Benieuwd naar de twaalf grootste interne- en externe uitdagingen voor recruiters in 2024? Je leest het in deze blog.

7 tips om jouw kandidaat optimaal voor te bereiden

/
In deze blog geven we 7 tips over hoe je jouw kandidaat optimaal voorbereidt op het gesprek met de hiring manager