De Leergang Recruitment is één van onze populairste opleidingen. Wist je dat al meer dan 100 deelnemers deze leergang succesvol hebben afgerond? In het najaar van 2020 vond deze opleiding voor de negende keer plaats. Wat is nou het geheim van deze opleiding? Wij hebben twee oud-deelnemers (Lotte en Irene) gevraagd hoe zij de Leergang Recruitment hebben ervaren. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Banner - Leergang Recruitment

Waarom heb jij je ingeschreven?

Lotte: "Dit is mijn eerste baan en verder heb ik nog geen ervaring met recruitment. Mijn manager heeft mij ingeschreven. Één van mijn oud-collega’s heeft de Leergang Recruitment ook gevolgd en daar was ze erg enthousiast over."

Irene: "Ik heb geen recruitmentachtergrond, maar toen ik de tekst las op de trainingspagina dacht ik: dit is echt iets voor mij. Toen heb ik mij ingeschreven."

Hoe vond je het om een fysieke training te volgen in tijden van Corona?

Lotte: "Ik vond het erg fijn om de training te volgen. Gewoon weer even het huis uit en andere mensen ontmoeten. We konden voldoende afstand bewaren, het voelde echt als een uitje."

Irene: ‘"Het was erg prettig dat we elkaar konden zien en dat we niet vanachter de computer met elkaar hoefden te communiceren. Dit is mijn inziens beter voor de dynamiek en het contact met de overige deelnemers en de docenten."

Zou jij de training aanbevelen aan anderen?

Irene: "Jazeker, vooral aan mensen die net in het vak werken, net van school komen of die een andere weg in slaan en wisselen van vakgebied."

Als jij de training in een aantal woorden mag omschrijven, hoe zou je dat doen?

Lotte: "Veelzijdig, maar wel met diepgang en persoonlijk." Waarom?
"Er was veel contact met de docenten en van te voren kregen we voorbereidingsopdrachten, waardoor de docenten al wisten wat er speelde."

Irene: "Veel aandacht voor eigen inbreng en een fijne groepsdynamiek."

Wat vind je van de docenten?

Lotte: "De docenten zijn allemaal erg enthousiast en proberen echt de connectie op te zoeken. Ze hebben hart voor wat ze doen."

Lotte heeft de Leergang Recruitment overall beoordeeld met een 10: 

Lotte: "Het is een fijne, uitgebreide training. De verzorging op locatie was super geregeld (denk aan materialen, maar ook eten en drinken). Daarnaast waren alle trainers gespecialiseerd in hun vak, waardoor ik veel heb opgestoken tijdens deze vier dagen. Leuk om te zien dat het recruitmentvak zo veelzijdig is."

Irene heeft de Leergang Recruitment overall beoordeeld met een 8:

Irene: "Erg mooi hoe je in Corona-tijd met een kleine groep mensen een leergang kan volgen. De trainers hebben dit op de goede manier gedaan en de leergang sloot goed aan bij mijn verwachtingen."

Zien wij jou bij de volgende Leergang Recruitment?

Ben jij een beginnende recruiter en wil jij net als Lotte en Irene alles leren om kandidaten te vinden en in beweging te brengen uitgaande van jouw eigen recruitmentkracht? Dan is de Leergang Recruitment echt iets voor jou. Meer informatie?  Dat kun je vinden op onze trainingspagina.