Op donderdag 23 september vond de strijd om ‘Aanstormend Spreektalent’ plaats. 6 finalisten haalden alles uit de kast over hun favoriete onderwerp binnen recruitment en/of arbeidsmarktcommunicatie. Wie met de felbegeerde titel naar huis is gegaan lees je in deze blog.  De winnaar

Toekomstbestendige organisaties door de juiste inzet van de nieuwe generatie. Daarover ging de presentatie van winnaar Anne Berndsen. Ze begon haar presentatie met een groot bedrag, 23 miljard euro. Dat is het bedrag dat het Nederlandse bedrijfsleven aan extra omzet kan draaien wanneer zij de jonge, digitale generatie op de juiste manier inzetten.

Winnaar event

Daarnaast vertelde Anne wat generaties zijn, welke generaties we kennen en wat generaties typeert op de werkvloer. De jury vond het gekozen onderwerp van Anne erg relevant en urgent, wat een mooi compliment!

Anne zien wij binnenkort terug bij een opleiding van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en op een event van Werf&.

De beoordeling

Het was de taak aan de onafhankelijke jury, bestaande uit Dorien Waasdorp en Heleen Stoevelaar, om de finalisten te beoordelen. Hierbij letten zij onder andere op de inhoud van de presentatie, of de deelnemer zich goed had voorbereid, originaliteit en aansluiting op de doelgroep.  Tijdens de prijsuitreiking kregen alle deelnemers naast tops ook een tip mee, wat zij bij een volgende presentatie kunnen meenemen.

jury

Aftermovie

Binnenkort verschijnt er op Werf& een artikel over alle finalisten van ‘ Het event voor aanstormend spreektalent.’ De focus komt hierbij te liggen op waar iedereen over gesproken heeft en welke lessen we hieruit kunnen leren.

Onderstaand de aftermovie van dit event:

Bedankt!

Alle finalisten (Anne, Bart, Mariska, Robert, Tim en Vera) bedankt voor het delen van jullie kennis tijdens 'Het event voor aanstormend spreektalent'. Jury bedankt voor jullie beoordeling.

Het event voor aanstormend spreekta

Andere interessante blogs

Blog: voor wie schrijf je die vacaturetekst?

Voor wie schrijf je die vacaturetekst eigenlijk?

/
Voor wie schrijf je die vacaturetekst eigenlijk? In deze blog gaan we in op jouw doelgroep en wat daadwerkelijk relevant is voor hen.

5 redenen waarom jij topkandidaten verliest

/
In deze blog 5 redenen waarom jij goede kandidaten verliest en hoe je dit kan tegengaan.

Computer vs. Recruiter - wie wint deze battle?

/
De voor- en nadelen van de computer en recruiter behandelen we in dit artikel. Wie gaat deze battle winnen?

Efficiënter werven met agile recruitment

/
Wil jij efficiënter werven? Dat kan met Agile Recruitment. In deze blog staan we stil bij de oorsprong en voordelen.
Header - lerend de zomer in

Lerend de zomer in!

/
Profiteer tot en met 31 augustus van onz e-learning actie en ga lerend de zomer in. Volg twee e-learnings voor de prijs van een.

Podcasts luisteren en zelf maken

/
Steeds vaker zetten recruiters en amc-specialisten de stap van alleen luisteren naar het inzetten van een podcast als recruitment en amc-tool.

Festival Recruitment in de Zon!

/
Na de zomer weer met nieuwe energie van start op het Festival Recruitment in de Zon? Vrijdag 16 september gaat een heerlijke dag worden met verschillende informatieve, interactieve en inspirerende sessies over uiteenlopende onderwerpen die voor jou relevant zijn.
Header- STAP

Replay webinar 'Alles wat jij als recruiter wilt weten over het STAP-budget'

/
Bekijk hier de replay van het webinar 'Alles wat jij als recruiter wilt weten over het STAP-budget'
Header - gen z

5 verrassende inzichten voor iedereen die generatie Z wil werven

/
De generatie die nu de arbeidsmarkt op komt is compleet anders dan de vorige generatie. In deze blog delen wij een aantal inzichten.