Op donderdag 23 september vond de strijd om ‘Aanstormend Spreektalent’ plaats. 6 finalisten haalden alles uit de kast over hun favoriete onderwerp binnen recruitment en/of arbeidsmarktcommunicatie. Wie met de felbegeerde titel naar huis is gegaan lees je in deze blog.  De winnaar

Toekomstbestendige organisaties door de juiste inzet van de nieuwe generatie. Daarover ging de presentatie van winnaar Anne Berndsen. Ze begon haar presentatie met een groot bedrag, 23 miljard euro. Dat is het bedrag dat het Nederlandse bedrijfsleven aan extra omzet kan draaien wanneer zij de jonge, digitale generatie op de juiste manier inzetten.

Winnaar event

Daarnaast vertelde Anne wat generaties zijn, welke generaties we kennen en wat generaties typeert op de werkvloer. De jury vond het gekozen onderwerp van Anne erg relevant en urgent, wat een mooi compliment!

Anne zien wij binnenkort terug bij een opleiding van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en op een event van Werf&.

De beoordeling

Het was de taak aan de onafhankelijke jury, bestaande uit Dorien Waasdorp en Heleen Stoevelaar, om de finalisten te beoordelen. Hierbij letten zij onder andere op de inhoud van de presentatie, of de deelnemer zich goed had voorbereid, originaliteit en aansluiting op de doelgroep.  Tijdens de prijsuitreiking kregen alle deelnemers naast tops ook een tip mee, wat zij bij een volgende presentatie kunnen meenemen.

jury

Aftermovie

Binnenkort verschijnt er op Werf& een artikel over alle finalisten van ‘ Het event voor aanstormend spreektalent.’ De focus komt hierbij te liggen op waar iedereen over gesproken heeft en welke lessen we hieruit kunnen leren.

Onderstaand de aftermovie van dit event:

Bedankt!

Alle finalisten (Anne, Bart, Mariska, Robert, Tim en Vera) bedankt voor het delen van jullie kennis tijdens 'Het event voor aanstormend spreektalent'. Jury bedankt voor jullie beoordeling.

Het event voor aanstormend spreekta

Andere interessante blogs

Header - overtuigen manager opleiding volgen

Zo overtuig je jouw leidinggevende te investeren in persoonlijke ontwikkeling

/
Hoe overtuig je je leidinggevende over het nut van die opleiding die jij graag wilt doen? Dat lees je in dit artikel.

Dit zijn de 5 meest gelezen berichten van het jaar 2021

/
Het jaar 2021 zit er weer op. Tijd voor een terugblik naar onze meest gelezen artikelen van dit jaar.
Header BAMC

Waarom de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie nuttig is voor arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentprofessionals

/
Er zijn zoveel arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentopleidingen die je kunt volgen waardoor het lastig is om een keuze te maken. In deze blog vertellen we je waarom onze Bootcamp ideaal is voor jou als arbeidsmarktcommunicatie- of recruitmentprofessional.
Header- lb aankondiging

Deelnemer aan het woord: Leergang Loopbaanprofessional

/
Praktisch, informatief en een goede interactie met deelnemers en docenten. Zo omschrijft Rose-Marie de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional. Meer weten over haar ervaring? Je leest het in deze blog.
Storytelling

Storytelling in recruitment en employer branding

/
Verhalen helpen ons om informatie over te brengen en te onthouden. Ook in recruitment wordt de kracht van het verhaal steeds meer onderkend.
Banner Sinterklaasblog

Een opleiding voor twee? Doe samen met je collega mee!

/
Wil jij samen met een collega deelnemen aan een opleiding? Profiteer dan van de combikorting.
Header - voor wie

Voor wie schrijf je die vacaturetekst eigenlijk?

/
Voor wie schrijf je die vacaturetekst eigenlijk? In deze blog gaan we in op jouw doelgroep en wat daadwerkelijk relevant is voor hen.
Header- AMT

Wat heeft de arbeidsmarkt van 2022 in petto?

/
Wat heeft de arbeidsmarkt van 2022 in petto? Een interview met Aad van der Werf en Geert-Jan Waasdorp, aan de hand van 7 thema’s. 
Header - Q en A over Leergang Loopbaanprofessional

Q&A over de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional

/
Wij hebben docent Larissa Lodewijk vragen gesteld over de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional waar jij graag antwoord op wilt krijgen.