Op donderdag 23 september vond de strijd om ‘Aanstormend Spreektalent’ plaats. 6 finalisten haalden alles uit de kast over hun favoriete onderwerp binnen recruitment en/of arbeidsmarktcommunicatie. Wie met de felbegeerde titel naar huis is gegaan lees je in deze blog.  



De winnaar

Toekomstbestendige organisaties door de juiste inzet van de nieuwe generatie. Daarover ging de presentatie van winnaar Anne Berndsen. Ze begon haar presentatie met een groot bedrag, 23 miljard euro. Dat is het bedrag dat het Nederlandse bedrijfsleven aan extra omzet kan draaien wanneer zij de jonge, digitale generatie op de juiste manier inzetten.

Winnaar event

Daarnaast vertelde Anne wat generaties zijn, welke generaties we kennen en wat generaties typeert op de werkvloer. De jury vond het gekozen onderwerp van Anne erg relevant en urgent, wat een mooi compliment!

Anne zien wij binnenkort terug bij een opleiding van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en op een event van Werf&.

De beoordeling

Het was de taak aan de onafhankelijke jury, bestaande uit Dorien Waasdorp en Heleen Stoevelaar, om de finalisten te beoordelen. Hierbij letten zij onder andere op de inhoud van de presentatie, of de deelnemer zich goed had voorbereid, originaliteit en aansluiting op de doelgroep.  Tijdens de prijsuitreiking kregen alle deelnemers naast tops ook een tip mee, wat zij bij een volgende presentatie kunnen meenemen.

jury

Aftermovie

Binnenkort verschijnt er op Werf& een artikel over alle finalisten van ‘ Het event voor aanstormend spreektalent.’ De focus komt hierbij te liggen op waar iedereen over gesproken heeft en welke lessen we hieruit kunnen leren.

Onderstaand de aftermovie van dit event:

Bedankt!

Alle finalisten (Anne, Bart, Mariska, Robert, Tim en Vera) bedankt voor het delen van jullie kennis tijdens 'Het event voor aanstormend spreektalent'. Jury bedankt voor jullie beoordeling.

Het event voor aanstormend spreekta

Andere interessante blogs

Blog Diana

En ze leefden nog lang en gelukkig...

/
Het is ontzettend belangrijk om te investeren in een harmonieus vertrek. Waarom? Dat lees je in deze blog.
A&O blog

Van theorie naar praktijk: masterclasses helpen gemeenten met werving én retentie

/
Het A&O fonds Gemeenten heeft samen met de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie masterclasses ontwikkeld, specifiek gericht op de uitdagingen binnen de gemeentelijke sector.

Download hier het E-book '20 redenen om in 2024 te investeren in employer branding'

20 redenen om in 2024 te investeren in employer branding Yes,…
LinkedIn Recruiter

Do's en don'ts van LinkedIn Recruiter

/
In deze blog delen wij de do's en don'ts van LinkedIn Recruiter: een onmisbare gids voor recruitmentprofessionals.
Header-vooroordelen

Met deze methoden houd je het sollicitatiegesprek vooroordeel-vrij

/
Mensen zitten vol vooroordelen. Hoe zorg je ervoor dat je deze niet meeneemt in gesprekken met kandidaten? Je leest het in deze blog.
Wat is referral recruitment

Wat is referral recruitment?

/
Wat is referral recruitment nou precies en hoe belangrijk is het? In deze blog lees je alles wat jij wil weten over referral recruitment.
Onboarding

Verbeter jouw onboarding op basis van deze 5 punten

/
Wat mag niet missen in een onboarding? In deze blog lees je 5 punten die aanwezig zijn in iedere uitstekende onboarding.
Webinar 'Wat moet ik als recruiter of AMC-pro met AI?

Webinar 'Wat moet ik als recruiter of amc-pro met AI?'

/
Meld je aan voor de replay van het webinar 'Wat moet ik als recruiter of AMC-pro met AI?
Checklist voor startende recruiters

Download hier de checklist voor startende recruiters

/
Download hier de checklist voor startende recruiters: een handig hulpmiddel bij het opbouwen van een solide basis in het vakgebied.