Dit jaar trapte we op 13 en 14 februari in het voorjaar af met de negende Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. Destijds wisten we nog niet wat ons te wachten stond met betrekking tot het coronavirus. Intussen zijn we gewend aan de nieuwe realiteit en sluiten we dit voorjaar af met de tiende Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. Deze tweedaagse is aangepast aan de coronamaatregelen in de vorm van een 1,5 meter sessie op onze nieuwe locatie in Het IndustrieGebouw in Rotterdam.

Het hele vakgebied arbeidsmarktcommunicatie komt aan bod

Tijdens de 2 dagen in februari is het hele vakgebied arbeidsmarktcommunicatie aan bod gekomen met onderwerpen als:

 • Werving
 • Online recruitment
 • Social media recruitment
 • Employer branding
 • Employee relationship management
 • Strategie

Na afloop hadden de deelnemers niet alleen hun kennis op peil gebracht, maar gingen zij naar huis met concrete onderdelen voor hun arbeidsmarktcommunicatiestrategie en -operatie.

Wat vonden de deelnemers van de negende Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie?

Natuurlijk altijd leuk om van de deelnemers zelf te vernemen hoe zij deze bootcamp hebben ervaren. Hieronder enkele van deze reacties:

"Heel inspirerend, leerzaam en allesomvattend. Deze arbeidsmarktcommunicatie bootcamp is intensief, maar je krijgt een gedegen beeld van wat er komt kijken bij het uitwerken van een strategisch arbeidsmarktcommunicatieplan."

"Het was een goede inhoudelijke bootcamp."

"In 2 dagen worden alle aspecten van arbeidsmarktcommunicatie belicht. Enthousiaste trainers, die je in een helder verhaal meenemen door alle stappen. Aan te raden als je arbeidsmarktcommunicatie nog in de kinderschoenen staat."

"Het was een goede inhoudelijke bootcamp."

Wil je alle reacties teruglezen? Kijk dan op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest. De Bootcamp Arbeids­markt­communicatie scoort hier gemiddeld een 8,6.

Op 6 juli start de tiende de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

De Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie wordt maar 2x per jaar georganiseerd. Op 6 en 7 juli organiseren wij de tweede Bootcamp Arbeids­markt­communicatie van 2020. Deze zal gegeven worden in de vorm van een 1,5 meter sessie, vanwege de coronasituatie. Hiervoor hebben wij in Het IndustrieGebouw in Rotterdam een nieuwe trainingsruimte ingericht conform de geldende richtlijnen van het RIVM:

 • Een vaste looproute
 • Deelnemers op plaatsen die minstens 1,5 meter uit elkaar zitten
 • Voldoende zeep
 • Eigen handgel
 • Een speciale lunchplek met eten en drinken in afgesloten eenheden

De overnachting na dag 1 zal plaatsvinden in het nabij gelegen hotel The Slaak. Natuurlijk wordt ook deze 2 dagen het complete vakgebied Arbeidsmarktcommunicatie uitgelicht. Onze docenten Marion de Vries en Melle Tuik gaan deze 2 dagen graag met jou aan de slag om de arbeidsmarktcommunicatie van jouw organisatie te optimaliseren.

Wil jij ook in 2 dagen jouw arbeids­markt­communicatie kennis naar het volgende niveau tillen?

Op onze trainingspagina kun je alle informatie over onze tiende Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie: