We hebben al veel verteld over hoe onze trainingen onder de nieuwe maatregelen gegeven worden. Alle tafels op 1,5 meter afstand, speciale looproutes, de lunch wordt anders uitgeserveerd, etc. Maar, hoe ervaren onze deelnemers het? Lees het in dit nieuws artikel!

Interview met deelnemer Marieke

Op de tweede dag van Sourcing & Search hebben wij een interview met Marieke gehad. We stelde haar 3 vragen over hoe ze de afgelopen twee dagen van Sourcing & Search heeft ondervonden.

Wat zijn de belangrijkste werkzaamheden van Marieke?

Marieke is gespecialiseerd in werving en selectie van bestuurders en leidinggevende in het onderwijs. Dit is een niche die zij oppakt in haar vakgebied.

In hoeverre hebben de maatregelen rondom corona effect op de trainig?

Het was de eerste publieke bijeenkomst van Marieke, dus dat maakte haar in het begin een beetje onwenning. Logisch natuurlijk! Gelukkig kon ze er wel om lachen. Na een tijdje raakte ze eraan gewend en het werkt nu eigenlijk wel prima! De 1,5 meter zit in het systeem, er zij gelletjes en dat is hartstikke prettig.

Wat vind je van de opleiding Sourcing & Search?

Duidelijk, toegespitst en ze leerde dingen die ze eigenlijk nog niet wist. Ook komen er veel leerelementen aan bod die ze praktisch kan toepassen binnen haar vak gebied. Wel hoopt ze dat ze de stof kan vasthouden en kan bijhouden.

Wat zeggen andere deelnemers?

Uiteraard hebben meer deelnemers laten weten wat ze van de eerste sessie vonden. Een aantal quotes kun je hier lezen:

"De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie heeft met goede zorg en aandacht de nodige maatregelen getroffen voor een verantwoorde deelname; van looproutes tot heldere communicatie. Ook tijdens de training zaten deelnemers en trainer op 1,5m afstand. Dit had geen invloed op de interactie en kwaliteit van de training. Ik heb het zeer professioneel en attent ervaren!"

Vivian SinTalent Sourcer at Rijkswaterstaat

"Ik vond het heel fijn om weer live een training te kunnen volgen! Je gaat dan toch meer het gesprek met de deelnemers en docenten aan, waardoor je nog meer leert van de dag. Ik vond het goed geregeld; ruimte was groot genoeg en ook slimme dingen zoals de naam op de mokken, voorverpakte lunch en de manier waarop je dan toch met z'n tweeën een één bureau kan zitten."

Sam DerksArbeidsmarktcommunicatie Specialist

Kortom, het was een geslaagde editie van Sourcing & Search. Wil je meer reviews lezen? Dan kan via Springgest! Ook kun je de training bekijken op onze trainingspagina en wie weet zien we je bij de volgende editie op 24 november!