De afgelopen vier jaar heeft de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie jaarlijks ruim 200 professionals ondervraagd op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Hierdoor hebben wij u al vier jaar op rij kunnen voorzien van de rapportage: 'De Stand van Werven'. Natuurlijk gaan we ook voor 2018 de verwachtingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment voor u in kaart brengen. Nieuw daarbij is dat we additioneel ook stil zullen staan bij recruitment ken- en stuurgetallen.

Doel van De Stand van Werven

Dit onderzoek heeft tot doel om tot een totaalbeeld te komen van het vakgebied anno 2018. Onder andere op het gebied van trends & ontwikkelingen, prioriteiten, hoe werven werkgevers en de effectiviteit van wervingskanalen. Verder hebben we dit jaar vragen toegevoegd over tech en data. De resultaten zullen gebruikt worden voor onder andere een whitepaper, infographics, webinars en onze trainingen.

Kans op mooie prijzen en als eerste inzage in de resultaten

Doe mee aan dit onderzoek door het invullen van een korte vragenlijst. Het invullen beslaat maximaal 10 minuten van uw tijd en inspireert u meteen voor uw plannen in 2018. Als dank voor uw deelname krijgt u als eerste inzage in de resultaten van het onderzoek. Door middel van het invullen van de vragenlijst, maakt u tevens kans op een van de volgende mooie prijzen:

Vul direct de vragenlijst in

Wilt u meedoen aan het onderzoek? Vul dan de vragenlijst in. Wenst u de resultaten van het onderzoek te ontvangen en wilt u kans maken op een van bovenstaande prijzen? Vul dan aan het einde van de vragenlijst uw e-mailadres in. Het invullen van uw e-mailadres is niet verplicht. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt. Deze vragenlijst is helaas niet mobielvriendelijk. Gelieve deze in te vullen op een desktop of laptop (tablet is evt. ook mogelijk).

De Stand van Werven 2017

Het onderzoek 'De Stand van Werven 2017' nog niet ontvangen? Deze kunt u hier downloaden.