Jaarlijks ondervraagt de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie ruim 200 professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Dit heeft de afgelopen 9 jaar geresulteerd in de rapportage 'De Stand van Werven'. Ook voor 2023 willen we de verwachtingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment voor jullie in kaart brengen.

Doel van 'De Stand van Werven'

Dit onderzoek heeft als doel om tot een totaalbeeld te komen van het arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vakgebied anno 2023. Onder andere op het gebied van trends & ontwikkelingen, prioriteiten, hoe werven werkgevers, de effectiviteit van wervingskanalen, het gebruik van (informatie) technologie, leiders en influencers en internationaal werven. De resultaten worden gebruikt  voor onder andere een whitepaper, infographics, webinars en onze trainingen.

Doe mee en maak kans op mooie prijzen en als eerste inzage in de resultaten

Doe mee aan dit onderzoek door het invullen van een korte vragenlijst. Het invullen beslaat maximaal 12 minuten van jouw tijd en inspireert je meteen voor jouw plannen het komende jaar. Daarna heb je de mogelijkheid om nog een aantal vragen over Werf& te beantwoorden. Dit is optioneel.
Als dank voor je deelname krijg je als eerste inzage in de resultaten van het onderzoek. Daarnaast maak je kans op één van de volgende mooie prijzen:

  • 3x opleidingsvoucher voor een (online) opleiding aan de Academie van Arbeidsmarktcommunicatie t.w.v. € 300,- (geldig t/m 31 december 2023)
  • 3x vrijkaart voor Werf& Live op 16 mei t.w.v. € 395,-
  • 3 x vrijkaart voor Festival Recruitment in de Zon t.w.v. € 295,-

Vul direct de vragenlijst in

Wil je meedoen aan het onderzoek? Vul dan direct de vragenlijst in. Wens je de resultaten van het onderzoek te ontvangen en wil je tevens kans maken op een van bovenstaande prijzen? Vul dan aan het einde van de vragenlijst jouw e-mailadres in. Het invullen van jouw e-mailadres is niet verplicht. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt.

De Stand van Werven 2021

Het onderzoek 'De Stand van Werven 2021' nog even terugkijken? Deze kan je hier downloaden.