Incompany AI

AI is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven en ook in de recruitment- en HRwereld neemt AI de overhand. Want met een flinke dosis technologische innovatie ben jij in staat om de meest geschikte kandidaten te vinden en aan te trekken voor jouw organisatie. Met behulp van Artificial Intelligence kun je jouw wervingsstrategie verbeteren en jouw wervingsproces efficiënter en effectiever inrichten. Wie wil dat nou niet?

Samen leren = leuker

Voor veel organisaties is AI nog een ver van hun bed show. Maar wil jij echt het verschil maken en niet achterblijven? Dan is het nu tijd om actie te ondernemen en je samen met jouw team te verdiepen in AI. Wij kunnen het ons voorstellen dat je hier nog extra handvatten bij kunt gebruiken. Onze incompany trainingen zijn hiervoor de perfecte oplossing. Je leidt meerdere collega’s tegelijkertijd op. De trainingen worden volledig op maat gemaakt en aangepast naar jullie sector, doelstellingen en leerbehoeften. Of je nu de basis van AI wilt leren, alles wil weten over de laatste trends & ontwikkelingen, meer kennis wil verkrijgen over het schrijven van prompts of wil weten waar je AI allemaal voor kunt gebruiken.

Samen leren is niet alleen leuker, het brengt ook andere voordelen met zich mee:

  • Teambuilding en fun
  • Gunstige prijs en locatie
  • De beste experts
  • Maatwerk
  • Actuele en relevante cases

Zij gingen je onder andere voor: 

Meer weten?

Download hier onze incompany brochure.

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseur Daphna Nahmias via 088 730 28 88 of info@arbeidsmarktcommunicatie.eu

Meer over onze incompany trainingen

7 tips om slimmer te werven

Wij verzorgen uiteenlopende maatwerk opleidingen en trainingen. Voor iedere situatie is er wel een passende vorm die afhangt van de doelstellingen die de opdrachtgever voor ogen heeft. Van masterclass tot training on the job. Van interactieve workshop tot compleet opleidingstraject. Daarnaast kunnen onze docenten ook komen spreken op jouw event! Dit hebben docenten Heleen Stoevelaar en Martijn Hemminga gedaan voor VNO-NCW en WerkgeversServicepunt Regio Amersfoort.

Van arbeidsmarktkennis naar arbeidsmarktperspectief

Wij hebben met veel plezier een incompany training Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional verzorgd voor het Ministerie van Defensie. Een van de deelnemers heeft hier een artikel overgeschreven, welke wij graag met je delen.