Lees alles over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van werving, Stand van Werven 2016arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. In deze derde editie van Stand van Werven zijn de prioriteiten van wervingsprofessionals in 2016 onderzocht. Welke wervingskanalen zijn succesvol? Hoe worden kwalitatieve hires gemaakt? Hoe wordt impact gemaakt bij de directie en voor bureaus bij de opdrachtgever. Een rapport vol informatie en inspiratie om in 2016 meer, en vooral slimmer te werven.

Via het invullen van uw gegevens op onderstaand formulier, ontvangt u een download van het 28 pagina’s tellende rapport ‘De Stand van Werven 2016’. 1.547 downloaders gingen u al voor.

  • Vanaf heden houden wij u op de hoogte van onze activiteiten via een tweewekelijkse nieuwsbrief. U kunt zich hiervoor te allen tijde afmelden.

Stand van Werven 2017

Natuurlijk brengen wij ook voor 2017 de verwachtingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment in kaart. Wij hopen dat u mee wilt doen. Dit kunt u doen door het invullen van de vragenlijst (ongeveer 8 minuten). Indien u aan het einde uw e-mailadres invult maakt u tevens kans op mooie prijzen en ontvangt u als eerste de resultaten van het onderzoek. Het achterlaten van uw e-mailadres is niet verplicht. Uw antwoorden zullen te allen tijde anoniem verwerkt worden.