Tijdens de Webinar Week van onze partner Werf& verzorgde Marion de Vries het webinar '7 manieren om met je employer brand aan de slag te gaan'.
Marion is als docent verbonden aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Zo heeft ze als trainingen geleid bij de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie, de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie en de Masterclass Employer Branding.

Een sterk werkgeversmerk

Een sterk werkgeversmerk staat op veel wensenlijstjes en is noodzakelijker dan ooit. Maar hoe bouw je zo’n sterk merk in een markt waarin de sollicitant in de driversseat zit. Tijdens dit webinar heeft Marion op een aantal manieren laten zien hoe je kan werken aan jouw merk. Sommige traditioneel, andere broodnodig en een enkele innovatief. Indien je dit webinar hebt gemist, bieden wij je de mogelijkheid om dit webinar alsnog terug te kijken. Deelname aan dit webinar is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Schrijf je hieronder gratis in om de replay van het webinar te ontvangen.

Replay Webinar ‘7 manieren om met je employer brand aan de slag te gaan'

Een voorsprong nemen met jouw employer brand?

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie is de meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Tijdens deze leergang ontdek je hoe je het verschil maakt op de arbeidsmarkt.

De leergang bestaat uit 4 opleidingsdagen en een eindpresentatie op dag 5. Voorafgaand aan elke masterclass volg je een e-training waarin de belangrijkste theorie wordt besproken. Hierdoor ligt tijdens de opleidingsdagen de nadruk meer op de praktijk. De derde etraining en opleidingsdag staat geheel in het teken van employer branding. Met best practices uit binnen- en buitenland, werken aan kleine opdrachten en cases voor de eigen organisatie. Lees hier meer informatie en/of schrijf direct in >>

Masterclass Employer Branding

Ga jij voorsprong pakken met een sterk werkgeversmerk? Tijdens de masterclass Employer Branding vertelt Marion samen met Marcel van der Quast hoe jij nieuw talent kan binnenhalen om te verbinden met jouw huidige talent. Ontdek in 1 dag alle ins & outs over employer branding. Van ontwikkelen tot uitbouwen. Lees hier meer informatie en/of schrijf direct in >>