De coronacrisis zet de hele wereld op zijn kop. Ook jij als arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentprofessional staat voor de uitdaging om jouw proces volledig virtueel te maken. Daarbij is een aanvulling op kennis natuurlijk van harte welkom. Wij organiseren daarom vanaf 9 april iedere donderdag een live online class waarbij je in 1,5 uur door een expert wordt getraind over bijvoorbeeld remote recruitment, arbeidsmarkt- en recruitmentdata, recruitmenttooling en nog veel meer. Bekijk hieronder alvast de eerste 3 online classes die in de planning staan.

Live online class remote recruitment

Onvoldoende kennis over het online sollicitatie proces kan leiden tot veel afwijzingen in het proces, geen goede candidate experience, een te lange time-to-hire en een hogere cost-per-hire. Donderdag 9 april om 10 uur starten we af met de live online class remote recruitment. Rob van Elburg geeft je in de deze online class inzicht in hoe het remote sollicitatie proces eruit ziet en een gesprek gevoerd kan worden. Je krijgt direct handvatten voor het voeren van een goed online gesprek, de do's en dont's in het gesprek en inzicht welke methoden jou kunnen helpen bij een goed online sollicitatieproces.

Lees meer en/of schrijf je snel in, vol is vol >>

Live online class arbeidsmarkt- en recruitmentdata

Data (tabellen, cijfers, Excel, rapportages of dashboards) kan heel abstract zijn en erg lastig te vertalen naar de dagelijkse wervingspraktijk van vacatureteksten, candidate experience tot en met recruitmentplannen en presentaties aan hiring managers. Donderdag 16 april om 10 uur laat Geert-Jan Waasdorp 10 unieke databronnen zien waar je heerlijk uit kunt shoppen voor presentaties en recruitment doeleinden. Hij laat 5 manieren zien om met een beetje data heel veel impact te maken en hoe je met een paar quick wins data simpel kan vertalen naar impactvolle veranderingen in de werving.

Lees meer en/of schrijf je snel in, vol is vol >>

Live online class Recruitment Tech: Tools & trends

Onvoldoende kennis met betrekking tot het optimaal inzetten van recruitmenttooling kan productiviteitsverlies, geen goede candidate experience, een te lange time-to-hire en een hogere cost-per-hire tot gevolg hebben. Donderdag 23 april om 10 uur geeft Martijn Hemminga je inzicht in hoe het recruitment tech landschap eruit ziet en wat de laatste trends zijn. Je krijgt direct handvatten voor het inzetten van recruitmenttools, je leert hoe je het recruitmentproces optimaal kan faciliteren en welke tools jou gaan helpen met jouw recruitmentdoelen.

Lees meer en/of schrijf je snel in, vol is vol >>

Er volgen nog meer online classes

Er zijn nog voldoende ideeën voor de komende online classes waarbij we inspelen op de behoeftes die we op dit moment in de markt zien. Dus blijf onze opleidingskalender in de gaten houden of er onderwerpen tussen zitten waar jij meer van wilt. Of schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief zodat wij je op de hoogte kunnen houden.

Foto: pixabay.com