Door de COVID-19-crisis ziet voor iedereen het dagelijkse leven er anders uit. De meeste mensen werken thuis, kinderen zijn thuis, besprekingen en bijeenkomsten gaan niet door etc. Deze tijden vraagt van iedereen flexibiliteit en we proberen met elkaar de werkzaamheden te blijven uitvoeren en het allerbelangrijkste het virus zo snel mogelijk in te dammen en met zijn allen gezond te blijven.

Een mooie kans om te werken aan je ontwikkeling

Een periode die ook een mooie kans biedt om te werken aan je ontwikkeling. Onze fysieke trainingen kunnen door het Corona-virus voorlopig niet fysiek doorgaan maar we werken er hard aan om de meeste opleidingen en seminars zoveel mogelijk om te zetten naar live streams, om je zo te blijven voorzien van nieuwe kennis.  Misschien biedt  deze periode jou ook de kans om júist andere elementen eens goed aan te pakken. Iets dat mogelijk toch al op jouw verlanglijstje stond: bijvoorbeeld het verbeteren van het schrijven van goede en doelgroepgerichte vacatureteksten.

Er gaat nog veel mis...

In de praktijk gaat er nog veel mis met vacatureteksten. Uit de VacatureVerbeteraar blijkt dat 86% van de vacatureteksten een score van 40% of lager had en dus een onvoldoende scoorde. Met een score van 41-70 was 9% ‘matig’ en slechts 1% scoorde ‘goed’ (70+ score). De overige 4% kon niet worden ingedeeld. Genoeg ruimte om te verbeteren dus.

Online werken aan je teksten

Daarom hebben we iets nieuws ontwikkeld: met onze online vacaturetekst-trainingen til je jouw vacatureteksten in een aantal simpele stappen naar een hoger niveau. Naast een achttal modules, ieder compleet met eigen test, krijg je 24/7 toegang tot een compleet kennisportal, met trainingen, kennis en tools voor het creëren van de perfecte vacaturetekst. 

Meer weten over ons Kennisportal Vacatureteksten?

In deze video vertellen docenten Martijn Hemminga en Mariska Smits je kort wat je kan verwachten in de kennisportal Vacatureteksten.

Wil je eerst vrijblijvend kennis maken met de Kennisportal Vacatureteksten?

Meld je dan aan voor de gratis proeftraining Schrijven van Vacatureteksten. Je ontvangt in deze 30 minuten direct tips en advies voor het verbeteren van jouw vacatureteksten en een blik op wat je kan verwachten van de Kennisportal Vacatureteksten.