In deze moeilijke tijd, is het mooi om te zien dat er veel mensen en organisaties zijn die zich sterk maken om elkaar waar mogelijk te helpen. Ook wij dragen graag ons steentje bij.

Wat kan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie doen?

Als ervaren opleidingsinstituut op het gebied van Arbeidsmarktcommunicatie en Recruitment hebben wij een hoop kennis in huis over hoe je ook in  moeilijke tijden de juiste mensen vindt en bindt. Op dit moment is de nood voor het vinden van mensen, zowel professionals als vrijwilligers, bij de verschillende zorginstellingen hoger dan ooit. Wij delen graag onze kennis met je over hoe je ook in deze tijden de juiste mensen bereikt om aan de slag te gaan binnen de zorg.

Gratis replay webinar Beter werven in de zorg tijdens de coronacrisis

Op donderdag 26 maart hebben wij een gratis webinar verzorgd. In dit webinar geeft docent Martijn Hemminga je concrete tips, tricks en voorbeelden waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Ook is er ruimte om vragen voor te leggen. Heb jij en/of een collega 30 minuten voor het bekijken van de replay? Schrijf je dan hieronder in.* Je ontvangt dan volgende week de link om het webinar terug te kijken. 

Wij hopen op deze wijze de mensen werkzaam in de zorgsector een beetje te ondersteunen en wensen iedereen heel veel sterkte en gezondheid.

Foto: pexels.com