Donderdag 20 april verzorgt Martijn Hemminga, mede-oprichter en docent van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie het gratis webinar Referral recruitment in 2017. In dit webinar staat hij stil bij wat referral recruitment is én wat de belangrijkste referral recruitment trends zijn.

Martijn Hemminga

Martijn Hemminga is adviseur, docent, spreker, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitmenttechnologie. In 2012 verscheen het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand waarvan hij een van de auteurs is. Martijn Hemminga heeft samen met Geert-Jan Waasdorp eind 2006 de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie opgericht. Samen stonden zij begin 2008 aan de wieg van vaksite Werf&.

Waarom u dit webinar niet mag missen

  • U ontdekt wat referral recruitment succesvol maakt
  • U verneemt de laatste trends en ontwikkelingen
  • U leert van best practices

Expertclass Referral Recruitment

Daarnaast vertelt Martijn over de expertclass Referral recruitment die op dinsdag 16 mei eenmalig plaatsvindt in 2017. In deze expertclass krijgt u concrete handvatten aangereikt om een duurzaam referralprogramma op te zetten voor uw organisatie.

Direct inschrijven

Schrijf hier gratis in om op donderdag 20 april van 11.00 - 11.40 uur het webinar te volgen. Bent u verhinderd dan ontvangt u na afloop een link naar de replay van dit webinar. Helaas heeft dit webinar reeds plaatsgevonden en inschrijven is niet meer mogelijk.