Dinsdag 18 april verzorgt Martijn Hemminga, mede-oprichter en docent van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie het gratis webinar Arbeidsmarktcommunicatietrends 2017. In dit webinar staat hij stil bij wat arbeidsmarktcommunicatie is én wat de belangrijkste arbeidsmarktcommunicatietrends zijn dit jaar.

Martijn Hemminga

Martijn Hemminga is adviseur, docent, spreker, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitmenttechnologie. In 2012 verscheen het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand waarvan hij een van de auteurs is. Martijn Hemminga heeft samen met Geert-Jan Waasdorp eind 2006 de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie opgericht. Samen stonden zij begin 2008 aan de wieg van vaksite Werf&.

Waarom u dit webinar niet mag missen

  • U ontdekt wat arbeidsmarktcommunicatie echt is
  • U verneemt de laatste trends en ontwikkelingen
  • U leert van best practices

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

Daarnaast vertelt Martijn over de vernieuwde Leergang Arbeidsmarktcommunicatie die donderdag 18 mei van start gaat. In deze opleiding staat de praktijk van uw organisatie centraal en werkt u aan concrete onderdelen van de arbeidsmarktcommunicatie van uw organisatie.

Direct inschrijven

Schrijf hier gratis in om op dinsdag 18 april van 14.00 - 14.40 uur het webinar te volgen. Bent u verhinderd dan ontvangt u na afloop een link naar de replay van dit webinar.