Dit onderzoek is inmiddels afgesloten. Alle respondenten bedankt. Wij gaan met de resultaten aan de slag. Zodra het whitepaper klaar is zal dit als eerste gedeeld worden met de respondenten en is daarna op onze website te downloaden.

In 2014 en 2015 heeft de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie jaarlijks ruim 200 professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment ondervraagd. Dit heeft beide jaren geresulteerd in een rapportage: 'De Stand van Werven'. Ook voor 2016 brengen wij de verwachtingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment in kaart.

Doel van het onderzoek

Doel van dit onderzoek is om tot een totaalbeeld te komen van het vakgebied anno 2016, o.a. op het gebied van trends & ontwikkelingen, prioriteiten, hoe werven werkgevers en de effectiviteit van wervingskanalen. De resultaten zullen o.a. gebruikt worden voor een whitepaper, infographics en onze trainingen.

Als eerste inzage in de resultaten

Doe mee aan dit onderzoek door het invullen van een korte vragenlijst. Het invullen beslaat maximaal 10 minuten van uw tijd. Als dank voor uw deelname krijgt u als eerste inzage in de resultaten van het onderzoek. Door middel van het invullen van de vragenlijst, maakt u tevens kans op een van de volgende mooie prijzen:

  • 1 x opleidingscheque t.w.v. € 795,-
  • 2 x opleidingscheque t.w.v. € 495,-
  • 3 x opleidingscheque t.w.v. € 245,-
  • 4 x Wervingswereld-advies t.w.v. € 250,-
  • 5 x jaarabonnement op amcexpert.nl t.w.v. € 195,-
[button link="http://www.avamc.nl/svw16nb" color="custom" size="small" type="flat" shape="square" target="_blank" title="Doe mee met het ondezoek 'De Stand van Werven 2016'" gradient_colors="#002e62" gradient_hover_colors="|" accent_color="#ffffff" accent_hover_color="" bevel_color="" border_width="1px" shadow="" icon="" icon_divider="yes" icon_position="left" modal="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" class="" id=""]Doe mee met het onderzoek 'De Stand van Werven 2016'[/button]

Direct de vragenlijst invullen?

Wilt u meedoen aan het onderzoek, vul dan de vragenlijst in. Wenst u de resultaten van het onderzoek te ontvangen en wilt u kans maken op een van bovenstaande prijzen? Vul dan aan het einde van de vragenlijst uw e-mailadres in. Het invullen van uw e-mailadres is niet verplicht, wij zullen uw antwoorden te allen tijde anoniem verwerken.

'De Stand van Werven 2015'

Het onderzoek 'De Stand van Werven 2015' nog niet ontvangen? Deze kunt u hier downloaden.