Header meten is weten

Van meten naar weten in recruitment met Google Analytics

In deze blog krijg je antwoord op welke vragen Google Analytics voor jou als recruitmentspecialist kan beantwoorden.

Talkshow RMA

Talkshow Recruitment Marketing Automation

Meld je aan voor de talkshow waar onze vakexperts aan de tand worden gevoeld over Recruitment Marketing Automation.

Doe mee met het onderzoek ‘De Stand van Werven 2021’


De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie heeft al 7 jaar op rij jaarlijks ruim 200 professionals ondervraagd op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Dit heeft de afgelopen 7 jaar geresulteerd in de rapportage ‘De Stand van Werven‘. Ook voor 2021 willen we de verwachtingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment voor jullie in kaart brengen.

Doel van ‘De Stand van Werven’

Dit onderzoek heeft tot doel om tot een totaalbeeld te komen van het arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vakgebied anno 2021. Onder andere op het gebied van trends & ontwikkelingen, prioriteiten, hoe werven werkgevers, de effectiviteit van wervingskanalen, het gebruik van (informatie) technologie, leiders en influencers en internationaal werven. De resultaten zullen gebruikt worden voor onder andere een whitepaper, infographics, webinars en onze trainingen.

Doe mee en maak kans op mooie prijzen en als eerste inzage in de resultaten

Doe mee aan dit onderzoek door het invullen van een korte vragenlijst. Het invullen beslaat maximaal 15 minuten van jouw tijd en inspireert je meteen voor jouw plannen het komende jaar. Daarna heb je de mogelijkheid om nog een aantal vragen over de bekendheid van bepaalde spelers in het vakgebied te beantwoorden. Dit is optioneel.
Als dank voor je deelname krijg je als eerste inzage in de resultaten van het onderzoek. Daarnaast maak je kans op één van de volgende negen mooie prijzen:

  • 3x opleidingsvoucher voor een (online) opleiding aan de Academie van Arbeidsmarktcommunicatie t.w.v. € 300,- (geldig t/m 31 december 2021)
  • 3x vrijkaart voor de online editie van Werf& Live op 27 mei 2021 t.w.v. € 95,-

Vul direct de vragenlijst in

Wil je meedoen aan het onderzoek? Vul dan direct de vragenlijst in. Wens je de resultaten van het onderzoek te ontvangen en wil je tevens kans maken op een van bovenstaande prijzen? Vul dan aan het einde van de vragenlijst jouw e-mailadres in. Het invullen van jouw e-mailadres is niet verplicht. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt.

De Stand van Werven 2020

Het onderzoek ‘De Stand van Werven 2020’ nog niet ontvangen of nog even terugkijken? Deze kan je hier downloaden.

Header WordPress AvAC Blog's - Employer branding – wereld van werkgevers is aan het veranderen

Employer branding – wereld van werkgevers is aan het veranderen

De wereld van werkgevers is aan het veranderen op korte en lange termijn. In deze blog het effect daarvan op de employer brand.

Header WordPress - vaste basis, meebewegen met de tijd

Employer branding – vaste basis, meebewegen met de tijd

Hoe verandert het vakgebied employer branding? In de basis van employer branding verandert er weinig. In deze blog gaat het over de basis.

Header - Wat is je ‘why’ en laat je socials hierop aansluiten

Wat is je ‘why’ en laat je socials hierop aansluiten

In dit artikel staan we stil bij de belangrijke elementen voor online betrokkenheid en het vinden van een nieuwe baan.