Leuk dat jij interesse hebt in onze Talkshow Recruitment Marketing Automation!

Recruitment Marketing Automation is binnen werving een nieuwe discipline. Het is de meest ideale combinatie tussen inbound arbeidsmarktcommunicatie, recruitment tech, data en sourcing.

Recruitment Marketing Automation is een leerzaam onderwerp waar nog veel stappen in te zetten zijn, daarom hebben wij de Talkshow Recruitment Marketing Automation georganiseerd met als host Geert-Jan Waasdorp. Vakexperts Cees Hupkes, Caroline Pols, Esther Moelands en Jeffrey Hamelink zijn flink aan de tand gevoeld over onderwerpen die spelen in het vakgebied.

Zo hebben we Cees en Caroline onder andere de stelling: ‘’ De candidate journey is helemaal te automatiseren’’ voorgelegd en Jeffrey en Esther hebben wij gevraagd hoe zij denken over de stelling: “Zonder database of dure tooling, kan recruitment marketing automation niet plaatsvinden”

Benieuwd naar alle stellingen en de topics die aan bod zijn gekomen? Vraag dan de Talkshow Recruitment Marketing Automation aan via onderstaand formulier.

Talkshow Recruitment Marketing Automation aanvragen

Via onderstaand formulier kan jij de Talkshow Recruitent Marketing Automation aanvragen.

Meer weten over de Tweedaagse Recruitment Marketing Automation?

Op 19 en 20 mei vindt onze Tweedaagse Recruitment Marketing Automation plaats. Deze tweedaagse opleiding Recruitment Marketing wordt verzorgd door docenten Cees Hupkes, Caroline Pols, Esther Moelands, René Bolier en Jeffrey Hamelink. Met de technieken waarmee Amazon, Netflix of Bol.com sitebezoekers of (potentiele) klanten serviced, met die technieken wordt het huidige en toekomstige recruitment landschap ingekleurd. Met de huidige recruitmenttechniek is het al goed mogelijk om -op naam- in beeld te hebben wie je vacatures bekijken, actief op zoek zijn naar een nieuwe baan of beschikbaar zijn voor een opdracht. Je hebt direct zicht op een actieve talentpool in eigen beheer. Geen dure recruitment seats of het jarenlang opbouwen van talentpools, maar gebruik maken van e-commerce technologie binnen de recruitment. Door relevante content weet je de doelgroep te verleiden om op je vacature en/of recruitmentsite te komen en daar gegevens achter te laten. Daarna bouw je de relatie uit totdat je op het juiste moment de kandidaat kunt benaderen. Op het moment dat hij/zij ook echt op jouw bericht zit te wachten.

Door relevante content weet je de doelgroep te verleiden om op je vacature en/of recruitmentsite te komen en daar gegevens achter te laten. Daarna bouw je de relatie uit totdat je op het juiste moment de kandidaat kunt benaderen. Op het moment dat hij/zij ook echt op jouw bericht zit te wachten.

Op Springest beoordeeld met een 8. Na deze tweedaagse Recruitment Marketing Automation, behoor je tot één van de eerste opgeleide groep in Nederland op dit actuele thema. Aan het einde van de opleiding eindig je met de eerste opzet van je eigen plan.