Denk jij ook dat de zomer komkommertijd is op de arbeidsmarkt? Dat je flink op de rem moet met jouw arbeidsmarktcommunicatie en recruitment? Dan mag je de replay van dit webinar niet missen. Juist in de zomermaanden denken veel mensen na over hun carrière. En daar de vaccinatiestrategie steeds meer op stoom komt, durven mensen vanaf het derde kwartaal meer van baan te wisselen.

In dit webinar laat Martijn Hemminga zien waarom je deze zomer door moet gaan met arbeidsmarktcommunicatie en recruitment om daar na de zomer optimaal van te profiteren. Met veel voorbeelden en concrete tips & tricks. Ook neemt Martijn je mee in de gloednieuwe serie Summerclasses die in juli worden georganiseerd.

Waarom deelnemen aan dit webinar?

  • Ontdek de kansen die de zomer je biedt
  • Om je optimaal voor te bereiden op het najaar
  • Meer informatie over de summerclasses van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Jouw recruitment en arbeidsmarktcommunicatie een (summer)boost geven?

Tijdens het webinar 'Succesvol werven in (en na) de zomer neemt Martijn je mee in de Summerclasses die begin juli worden georganiseerd. De summerclasses zitten vol inspiratie, tips en tricks die jij kunt toepassen in jouw arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Je wordt voorzien van de laatste trends en ontwikkelingen in het vakgebied én na afloop kan je gezellig borrelen en netwerken met jouw vakgenoten. Een dag vol diepgang, discussie én bovenal veel plezier.

Meld je aan voor 16 juni en ontvang € 50,- korting.

Aanmelden webinar

Meld via dit formulier aan voor de replay het webinar 'Succesvol werven in (en na) de zomer'.