Een sterk werkgeversmerk maakt het verschil in de krapper wordende arbeidsmarkt en het succes van employer branding valt of staat met een gedegen aanpak. Het is namelijk meer dan alleen een externe campagne.

Vul hieronder de QuickScan in en krijg inzicht in hoe sterk de aanpak van jouw werkgeversmerk is. Na het invullen van de QuickScan krijg je direct het resultaat te zien. Daarnaast ontvang je een overzicht van de 10 belangrijke issues waar organisaties die met employer branding bezig zijn mee te maken krijgen.

Wil jij aan de slag met jouw werkgeversmerk?

Tijdens de masterclass Employer branding nemen de sprekers Marion de Vries en Marcel van der Quast jou mee in de wereld van employer branding. Je leert het belang van authenticiteit door van binnenuit jouw werkgeversmerk te versterken.  Met concrete ken- en stuurgetallen kun je hiermee onderbouwd aan de slag. Ook ontdek je hoe je tot een onderscheidende werkgeverspositionering komt. Afsluitend krijg je aan de hand van een uitvoerig stappenplan met vele praktijkvoorbeelden handvatten om zelf aan de slag te gaan met employer branding. Lees meer, download de factsheet en/of schrijf direct in >