Een sterk werkgeversmerk maakt het verschil in de krapper wordende arbeidsmarkt en het succes van employer branding valt of staat met een gedegen aanpak. Het is namelijk meer dan alleen een externe campagne.

Vul hieronder de QuickScan in en krijg inzicht in hoe sterk de aanpak van uw werkgeversmerk is. Na het invullen van de QuickScan krijgt u direct het resultaat te zien. Daarnaast ontvangt u een overzicht van de 10 belangrijke issues waar organisaties die met employer branding bezig zijn mee te maken krijgen.

Wilt u aan de slag met uw werkgeversmerk?

Tijdens het seminar Employer branding in 1 dag op 24 april 2018 nemen de sprekers Martijn Hemminga en Marcel van der Quast u mee in de wereld van employer branding. Ze vertellen u er niet alleen van alles over, maar u gaat ook aan de slag met onderdelen voor uw eigen employer brand, bijvoorbeeld om te toetsen of u goed op weg bent met wat u nu al doet. Gastspreker is Paul Klaessen, Hoofd Arbeidsmarktcommunicatie bij Defensie. Hij neemt u mee in hoe Defensie employer branding combineert met werving voor uiteenlopende doelgroepen. Deze dag krijg u o.a antwoord op de volgende vragen:

    • Hoe bouwt u anno 2018 succesvol aan uw employer brand?
    • Hoe komt u tot een authentieke en onderscheidende werkgeverspositionering?
    • Hoe zorgt u ervoor dat uw hele organisatie het werkgeversmerk leeft?

Met concrete ken- en stuurgetallen gaat u onderbouwd aan de slag om van binnenuit het werkgeversmerk te versterken. Afsluitend aan de hand van een uitvoerig stappenplan met vele praktijkvoorbeelden krijgt u handvatten om zelf aan de slag te gaan met uw employer branding. Lees meer, download de factsheet en/of schrijf direct in >

Korte video impressie

Hieronder kunt u een korte video impressie van dit seminar in het najaar van 2017 bekijken, waarin Marcel van der Quast vertelt wat u tijdens het seminar op dinsdag 24 april kan verwachten.


Video's op deze website worden gespeeld vanaf het streaming video platform YouTube.

View details