Met een sterk werkgeversmerk maakt jouw organisatie direct het verschil in de krapper wordende arbeidsmarkt. Het succes van employer branding valt of staat met een gedegen aanpak. Het is namelijk meer dan alleen een externe campagne.

Doe een QuickScan van jouw employer brand

Vul hieronder de QuickScan in en krijg inzicht hoe sterk de aanpak van jouw werkgeversmerk is. Na het invullen van de QuickScan krijg je direct het resultaat te zien. Daarnaast ontvang je een overzicht van de 10 belangrijke issues waar organisaties die met employer branding bezig zijn mee te maken krijgen. De resultaten kan je na afloop tevens via jouw email ontvangen. Doe nu direct de test.

initIframe('59af234a75c133e22ee08413');

Een duurzame voorsprong creëren op de arbeidsmarkt?

Op dinsdag 16 april 2019 tijdens de masterclass Employer branding nemen de docenten Marcel van der Quast en Marion de Vries je mee in de wereld van employer branding. Aan de hand van de theorie van Het Nieuwe Employer Brand, praktijkvoorbeelden van grote en kleine organisaties en kleine opdrachten leer je niet alleen alles over employer branding, maar ga je er ook actief mee aan de slag.

Je leert het belang van authenticiteit door van binnenuit jouw werkgeversmerk te versterken.  Met concrete ken- en stuurgetallen kun je hiermee onderbouwd aan de slag. Ook ontdek je hoe je tot een onderscheidende werkgeverspositionering komt. Afsluitend krijg je aan de hand van een uitvoerig stappenplan met vele praktijkvoorbeelden handvatten om zelf aan de slag te gaan met employer branding. Deelnemers aan deze masterclass ontvangen gratis het boek: ‘Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand’. Dit is het allereerste Nederlandse boek over employer branding.

Lees meer, download de factsheet en/of schrijf direct in >