Inge Beckers is sinds 2009 zelfstandig ondernemer, adviseur, trainer en auteur. Ze is initiatiefnemer van HR-Communicatie.nl en co-auteur van het boek HR & Social Media. Ze volgde de Executive Master Interventie Management aan Nyenrode Business Universiteit en was vicevoorzitter van de jury van de Internal Branding Jaarprijs 2013 en 2014.

Inge Beckers helpt – laatste jaren steeds vaker zorg en onderwijs – organisaties met het vergroten van de bekendheid van het (werkgevers)merk en met het positief beïnvloeden van de tevredenheid van medewerkers. Dit doet/deed zij o.a. voor Talent Primair, Noorderbreedte, NS, WNF, Hogeschool Utrecht, Belastingdienst, ZLTO, ABN AMRO.

Met de ‘EVP Maker’, haar scan om de employee value proposition in kaart te brengen, vertelt ze organisaties wat hun medewerkers belangrijk vinden en of ze voldoende tools beschikbaar stellen om het personeel blijvend ‘happy’ te houden – wat weer essentiële input levert voor arbeidsmarktcommunicatie. Haar motto: ‘Engaged People. Great Companies. Better World!’