Hans Rademakers is werkzaam bij ICT Group en verantwoordelijk voor de recruitment bij de verschillende labels die hieronder hangen. In 1991 gestart in het vakgebied recruitment om er nooit meer uit te vertrekken. Hij heeft zowel nationaal als internationaal gewerkt en leidinggegeven aan diverse teams.

Hans gelooft in doen, je niet laten weerhouden, weten waar je voor gaat en fouten maken mag. Gedreven door nieuwsgierigheid zoekt hij aansluiting met de diverse generaties die het arbeidsmarktlandschap in de jaren hebben mogen betreden. Energiek vertelt hij over zijn ervaringen en hoe hij recruitment door de jaren heen heeft zien veranderen en volwassen worden. Dit terwijl het in de kern gelijk is gebleven. Interactie op passende wijze, op het juiste moment met die boodschap waarmee je aanspreekt en blijvend contact maakt.

Hans heeft zich er altijd hard voor gemaakt om het belang en de positie van recruitment te erkennen. Het samen optrekken en de organisatie bewust maken van de impact die ze kunnen hebben op het resultaat.

Ervaringen van het werken in een kleine organisatie of bij een weerbarstige corporate, in een laag conjunctuur of in een hoog conjunctuur, met cijfer- of resultaatgedreven management. Diverse uitdagingen die hem hebben gevormd en de inzichten hebben gegeven waar hij nu van kan profiteren.