Dit is een van de reacties die wij hebben mogen ontvangen na evaluatie van de Leergang Strategisch Recruitment. Deze leergang is maandag 11 maart voor de tweede maal van start gegaan en op dinsdag 2 april hebben alle deelnemers de leergang afgesloten met het behalen van hun welverdiende certificaat.

Strategische opleiding

Tijdens de 2x2 dagen van deze strategische recruitmentopleiding zijn de deelnemers en hoofdtrainer Koen Roozen en 5 gastdocenten naast het beheersen van de basisvaardigheden ingegaan op de actuele ontwikkelingen van het vak. Op het gebied van Tech, KPI’s, strategie, planning en beïnvloeden zijn ze zelfs een stap verder gegaan. Deze 4 dagen hebben ze geleerd om alvast invloed uit te oefenen en als senior, lead of manager gewenst advies te geven.

Wat zijn de ervaringen?

Na afloop van een training horen we natuurlijk graag wat de ervaringen van onze deelnemers zijn, zodat we onze trainingen kunnen blijven optimaliseren. Het is dan ook ontzettend fijn dat ook na deze leergang de cursisten de moeite hebben genomen het evaluatieformulier in te vullen. Dit is enorm waardevol voor ons, de docenten en natuurlijke toekomstige geïnteresseerden deelnemers. Dit geeft een goede eerste indruk en helpt hen bij het maken van een keuze. Hieronder een selectie van de reacties van onze deelnemers dit voorjaar.

Bryan Peereboom, Wortell: "Heel fijne training, over hoe je Recruitment op de kaart zet. Fijne gastdocenten die je mooie praktijkvoorbeelden geven. Iedere Recruiter die zichzelf serieus neemt zou deze training moeten volgen."

"Iedere Recruiter die zichzelf serieus neemt zou deze training moeten volgen"

Jan Willem Wiersma, Gemeente Rotterdam: "Ik vond het een heel gevarieerd programma met verschillende interessante onderdelen. Ook heel waardevol is de afstemming met vakgenoten gedurende de drie dagen. Wat mij betreft is de leergang ideaal als je op het punt staat om recruitment als strategisch onderwerp op de agenda te zetten binnen je organisatie. Of als dat al het geval is en je wil dat verder verstevigen."

"De leergang is ideaal als je op het punt staat om recruitment als strategisch onderwerp op de agenda te zetten binnen je organisatie"

Jeroen Duinhouwer, Aethon: "Onder leiding van Koen hebben wij 4 dagen gewerkt aan een case. De vier dagen zaten goed in elkaar, er waren meerdere gastsprekers en er was genoeg ruimte om ervaringen te delen met de groep. De laatste dag had van mij nog wat zwaarder ingestoken mogen worden. Ik vond de training zeker de moeite waard, het tempo lag hoog, dat zorgt ervoor dat je later nog eens de tijd moet nemen om zaken terug te halen, voor mij werkt dit erg prettig."

Pamela de Man, 's Heeren Loo: "Het was een intensieve, leerzame en interessante training. Ik heb hier heel veel geleerd en ben uitgedaagd om vanuit ander invalshoeken zaken te bekijken."

"Ik ben uitgedaagd"

Ruben Thenu, Crossphase B.V.: "Ik heb veel kennis opgedaan over hoe ik lastige recruitment businesscases kan benaderen/uitwerken en vervolgens mijn directie mee kan krijgen hierin. De docenten waren deskundig en inspirerend en de deelnemers gemotiveerd en goed mee samen te werken."

Video-interviews oud-deelnemers

Wil je nog meer indruk krijgen van de ervaringen van oud-deelnemers? Bekijk dan ook het video-interview van Koen Roozen met Patrice Boonstoppel. Binnenkort verschijnt er ook nog een video-interview met Bryan Peereboom, dus hou onze nieuwsberichten in de gaten.

Foto impressie Leergang Strategisch Recruitment

Tijdens deze 2x2 dagen zijn er ook enkele foto's gemaakt terwijl de deelnemers en docenten met zijn allen actief aan de slag waren. Bekijk hieronder een korte impressie.

Ook recruitment strategisch op de kaart zetten? 

Schrijf je dan in voor de Leergang Strategisch Recruitment. Donderdag 7 november gaat deze leergang voor de derde maal van start. In de opleiding gaan we uit van de spelregels van de huidige arbeidsmarkt. Dat betekent dat wij ook met jou een moderne intake houden en jouw ervaring, visie en motivatie meenemen om deel te nemen aan de opleiding en opdat we een minimaal niveau van vakvolwassen deelnemers garanderen. Jouw visie op het vak en de manier hoe jij dat over de bühne brengt, is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Maar ook de beheersing van basisdata, doelgroepkennis en het invullen van de candidate journey. Bij de start, tussendoor en bij het einde van de opleiding. Hoe presenteer jij jouw recruitmentvisie als vakvolwassen recruiter, leadrecruiter, HR professionals of (toekomstig) recruitment manager? Schrijf uiterlijk 29 augustus in en ontvang een vrijkaart voor het Werf& Selectie Jaarcongres op 15 oktober a.s.  Lees meer informatie, download de factsheet of schrijf je direct in »