Donderdag 23 april ging docent Rob van Elburg van start met een enthousiaste groep deelnemers. Tijdens de Expertclass Recruitment van IT-professionals gaf Rob een compleet inzicht in de hedendaagse IT-infrastructuur.

[button link="https://www.arbeidsmarktcommunicatie.eu/recruitment/recruitment-van-it-professionals/" color="custom" size="small" type="flat" shape="square" target="_self" title="Expertclass Recruitment van IT-professionals" gradient_colors="#002e62" gradient_hover_colors="|" accent_color="#ffffff" accent_hover_color="" bevel_color="" border_width="1px" shadow="" icon="" icon_divider="yes" icon_position="left" modal="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" class="" id=""]Expertclass Recruitment van IT-professionals[/button]

Sneller en kwalitatief betere kandidaten aanstellen

Rob maakte de deelnemers vertrouwd met de IT begrippen en gaf inzicht in de ontwikkelingen, kansen en bedreigingen op deze specifieke arbeidsmarkt. Het bleef niet alleen bij theorie. De deelnemers gingen vervolgens actief aan de slag met het analyseren en evalueren van een IT landschap en leerden de juiste IT-vragen te stellen. Aan de hand van praktische voorbeelden leerden zij zowel de IT organisatie als de IT-er beter kennnen. Als laatste liet Rob zien hoe zij internet effectief kunnen inzetten bij het searchen naar de juiste IT-professionals en gaf hij inzage in de allernieuwse IT Recruitment tools. Na afloop gingen de deelnemers naar huis met kennis waardoor ze in staat zijn sneller en kwalitatief betere kandidaten aan te stellen.

Deelnemers ontvangen certificaat

De dag werd afgesloten met de uitreiking van de welverdiende certificaten aan de deelnemers. Op bovenstaande foto: Eva Wouters, Katherine Versteegen, Susanne Verwaijen, Charlotte Groeneveld, Saskia Hendrickx, Andrea van der Helm, Joost Kragten, Sonja Brouwer en Jeroen Korteland.

Interesse?

Ook geïnteresseerd in deelname aan de Expertclass Recruitment van IT-professionals? De volgende expertclass staat gepland op dinsdag 12 april 2016. Download de factsheet met meer informatie en enkele tips of schrijf direct in. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze training als incompany  voor uw organisatie te verzorgen.