Ontdek, leer en vier de zomer!

Dompel jezelf deze zomer onder in een zee van kennis en leer dubbel zo veel. Of je dat nu doet vanuit je strandstoel met een van onze e-learnings of gezellig bij ons op locatie met jouw vakgenoten en een heerlijk ijsje, het is allemaal mogelijk!

Dubbel leuke zomer!

Bij ons heb jij deze zomer dubbel zoveel mogelijkheden om jouw kennis op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment of mobiliteit te verrijken. Wij hebben een speciale zomeractie waarbij je 50% korting ontvangt op de tweede opleiding met de code DUBBEL. Je kunt zelf twee cursussen volgen of samen met een van jouw collega’s de uitdaging aangaan. Maak van deze vakantieperiode een tijd van groei!

Bekijk nu alle trainingen en schrijf je in!


Let op! Er gelden een aantal voorwaarden:

  • Deze actie loopt tot en met 31 augustus 2023
  • De korting wordt verrekend op de goedkoopste opleiding
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties
  • Niet mogelijk met terugwerkende kracht
  • Korting wordt verwerkt op de factuur
  • De actie geldt niet voor incompany trainingen en het Arbeidsmarktcommunicatie Leer-& Intervisietraject

Vragen?

Heb je vragen over de actie of wil je weten welke opleiding het beste past bij jouw eigen leerbehoefte of dat van jouw collega’s? Neem dan contact met ons op via 088 730 28 88 of het e-mailadres info@arbeidsmarktcommunicatie.eu.

Schrijf je bijvoorbeeld in voor één van de onderstaande opleidingen:

Masterclass Recruitment
& AI

ChatGPT

Leer dé geheimen om je wervingsproces te transformeren en te verrijken met de kracht van kunstmatige intelligentie, zoals ChatGPT.

Workshop succesvolle onboarding
start bij werving

Succesvolle onboarding start bij werving. Leer hoe je de juiste verwachtingen creëert en managet en hoe je zorgt dat nieuwe medewerkers vol enthousiasme starten en gemotiveerd blijven.

Leergang
Recruitment

Leergang Recruitment is een praktische recruitmentopleiding waar je alles leert om kandidaten te vinden en in beweging te brengen uitgaande van je eigen recruitmentkracht.