We zitten momenteel nog steeds in die hele krappe arbeidsmarkt. Met als gevolg dat je bij het werven van kandidaten niet meer kan volstaan met het uitzetten van een vacature. Het benaderen en in beweging krijgen van kandidaten wordt steeds lastiger. Arbeidsmarktcommunicatie is hierbij een belangrijk hulpmiddel. Hiermee verkoop je niet alleen de vacature maar zorg je dat goede kandidaten bij jouw organisatie aan de poort komen.

Gratis webinar Optimaliseer je werving met arbeidsmarktcommunicatie

Martijn Hemminga, mede-oprichter en docent van de Academie voor Arbeidsmarkt­communicatie verzorgt op verschillende data het webinar 'Optimaliseer je werving met arbeidsmarktcommunicatie'. De onderwerpen die tijdens dit webinar aan bod komen zijn:

  • Werving versus arbeidsmarktcommunicatie
  • Werving én arbeidsmarktcommunicatie
  • 5x werving optimaliseren met arbeidsmarktcommunicatie
  • Opleidingen arbeidsmarktcommunicatie

Je krijgt tijdens dit webinar aan de hand van tips en voorbeelden handvatten om de eerste stappen te zetten naar een volwaardige arbeidsmarktcommunicatie-aanpak. Daarnaast laat Martijn in dit webinar zien hoe de MasterclassBootcamp en Leergang Arbeidsmarktcommunicatie je hierbij ook kan ondersteunen. Deelname aan dit webinar is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Schrijf je hieronder gratis in voor deelname aan het webinar.

  • Hiermee geef ik de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie toestemming om mij te mailen met betrekking tot dit webinar (max. 5x)

Waarom aanmelden?

Wil jij weten hoe jij jouw werving en recruitment kan verrijken met arbeidsmarktcommunicatie of ben je benieuwd of de MasterclassBootcamp of Leergang Arbeidsmarktcommunicatie aansluit bij jouw leerwensen, organisatie of situatie? De docenten delen tijdens de masterclass, bootcamp en leergang veel inspiratie uit de praktijk en de laatste trends op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Martijn geeft alvast een voorproefje tijdens dit webinar.

Masterclass Arbeidsmarktcommunicatie

Dinsdag 28 mei tijdens de masterclass leer je het verschil maken met arbeidsmarktcommunicatie. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. introductie in arbeidsmarktcommunicatie, doelgroepgerichte werving, employee relationship management, employer branding en arbeidsmarktcommunicatiestrategie. Met veel praktijkvoorbeelden. Lees hier meer en/of schrijf direct in »

Bootcamp Arbeidsmarkcommunicatie

Donderdag 20 en vrijdag 21 juni staat de succesvolle Bootcamp gepland. Deze twee dagen ga je intensief aan de slag met de arbeidsmarktcommunicatie van jouw organisatie en update je jouw kennis. Deze bootcamp scoort een 8,6 op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest en was voorgaande keren ruim voor aanvang uitverkocht. Lees hier meer, download de factsheet en/of schrijf direct in »

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

Dinsdag 24 september start alweer de 26e Leergang. De meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Tijdens deze leergang ontdek je hoe je het verschil maakt op de arbeidsmarkt.

De leergang bestaat uit 4 opleidingsdagen en een eindpresentatie op dag 5. Voorafgaand aan elke opleidingsdag volg je een e-training waarin de belangrijkste theorie wordt besproken. Hierdoor ligt tijdens de opleidingsdagen de nadruk meer op de praktijk. Met best practices uit binnen- en buitenland, werken aan kleine opdrachten en cases voor de eigen organisatie. Dit voorjaar was deze leergang al ruim voor aanvang uitverkocht en de eerste deelnemers voor het najaar hebben zich reeds aangemeld. Lees hier meer, download de factsheet en/of schrijf direct in »