14% duo korting op alle trainingen
Profiteer 12 tot en met 16 februari 2024 van 14% duokorting op onze open inschrijvingstrainingen en 14% korting per persoon op alle e-learnings. De trainingen zijn altijd actueel, inspirerend en direct toepasbaar. 1.029 andere professionals beoordelen onze trainingen met een 8,2

Samen groeien in kennis en carrière
Dompel jezelf en een partner, vriend, vriendin of collega onder in een liefdevolle leerervaring met onze speciale Valentijnsdagactie! Krijg 14% duo-korting op een training naar keuze en ontdek samen de wereld van kennis en vaardigheden. Want leren is leuker als je het samen doet! Een opleiding of cursus van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie is een investering in je toekomst. Je krijgt de kennis en vaardigheden aangereikt van docenten met een track-record. Start hier met 100% groei voor jullie carrières!

Hoe werkt het?
Schrijf je in voor een training naar keuze en vul bij de opmerkingen (op de tweede pagina) deze code in: VALENTIJN

Spelregels:

  • De korting geldt alleen van 12 tot en met 16 februari 2024
  • Je kunt de korting in geen geval reserveren
  • Voor de duo-korting is het niet noodzakelijk om iemand van hetzelfde bedrijf mee te nemen
  • De korting is niet geldig in combinatie met andere acties
  • De korting kunnen we niet met terugwerkende kracht verrekenen
  • De korting wordt verrekend op de factuur
  • Incompany trainingen, Slim en Efficiënt Solliciteren en de SEU-opleiding zijn uitgesloten

Ontvang 14% duokorting op al onze trainingen, keuze uit:

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

De meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Van werving tot employee relationship management en van employer branding tot arbeidsmarktcommunicatiestrategie. Samen zorgen we ervoor dat jij arbeidsmarktcommunicatie het beste kunt inzetten in jouw organisatie!

Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Je arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan tillen? Werk twee dagen intensief aan je arbeidsmarktcommunicatie tijdens de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. Update je kennis én ga aan de slag met jouw eigen arbeidsmarktcommunicatie voor jouw eigen organisatie.

Masterclass Employer Branding

Masterclass Employer Branding

Neem een voorsprong met een sterk werkgeversmerk. Om nieuw talent binnen te halen én om te verbinden met jouw huidig talent. Ontdek in 1 dag alle ins & outs over employer branding. Van ontwikkelen tot uitbouwen. De korting is geldig op de masterclass van 15 april 2024.

Leergang

Recruitment

Leergang Recruitment is een praktische recruitmentopleiding waar je alles leert om kandidaten te vinden en in beweging te brengen uitgaande van je eigen recruitmentkracht.

Leergang Strategisch

Recruitment

Leergang strategisch recruitment

In deze opleiding voor ervaren recruiters word je verder opgeleid als vakvolwassen recruiter waardoor je een sterke gesprekspartner wordt voor het management, de ontwikkelingen van recruitment kent en het vak beheerst.

Tweedaagse Recruitment Marketing

& Automation

Tweedaagse Recruitment Marketing & Automation

Verleid latent zoekende kandidaten met Recruitment Marketing Automation. Ontdek het volledige proces, krijg grip op je funnel en bouw merkvoorkeur op.

Workshop Referral

Recruitment

Workshop Referral Recruitment

In 1 dag maak jij de start naar een referral programma voor jouw organisatie, compleet met strategie, doel en idee!

Arbeidsmarktcommunicatie Leer-& intervisietraject

Arbeidsmarktcommunicatie Leer- & Intervisietraject

In samenwerking met De Werkgeversarchitecten organiseren wij voor de meer ervaren arbeidsmarktcommunicatieprofessionals het Leer- & Intervisietraject. Doe verfrissende nieuwe inzichten op en krijg een goedgevulde rugzak om de juiste keuzes te maken, zodat zowel jouw werk als jijzelf steeds beter worden.

Schrijven van vacature-

teksten

Schrijven van Vacatureteksten

Een goede vacaturetekst is online vindbaar, spreekt de doelgroep aan, pre selecteert en zet aan tot solliciteren. Via een e-learning gecombineerd met een workshop leer je doelgroepgerichte en wervende vacatureteksten te schrijven.

Masterclass Recruitment

en AI

ChatGPT

Leer dé geheimen om je wervingsproces te transformeren en te verrijken met de kracht van kunstmatige intelligentie, zoals ChatGPT.

E-learning
Word een STER in STARR

Word een ster in starr

Leer alles over de basisprincipes van het voeren van gestructureerde selectiegesprekken om zo een vakbekwame selecteur te zijn. Dit kan als recruiter, leidinggevende, HR-medewerker en voor iedereen die interesse heeft in het voeren van selectiegesprekken.

E-learning Introductie
Corporate Recruitment

Corporate Recruitment

In deze e-learning leer je wat een goede corporate recruiter doet en hoe je er een wordt. In een totaalpakket van 11 modules maak je kennis met het recruitmentvak en krijg je van ons de basis om een goede corporate recruiter te zijn.

E-learning

Vacatureteksten

De E-learning Vacatureteksten biedt je de manier om je alle facetten van het schrijven van goede vacatureteksten te beheersen. Docenten Mariska Smits en Martijn Hemminga laten je stapsgewijs zien hoe je vacatureteksten naar een hoger plan kunt tillen.

E-learning
Het Arbeidsmarktcommunicatieplan

E-learning AMC-plan

Met een goed arbeidsmarktcommunicatieplan weet je de juiste medewerkers voor je organisatie aan te trekken en te behouden. Tijdens deze e-learning leer jij een duurzaam plan te maken waar je het verschil mee maakt op de arbeidsmarkt.

E-learning Introductie
Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional

Tegel e-learning LP

Grip op relevante arbeidsmarktinformatie is essentieel in een arbeidsmarkt waarin ontwikkelingen steeds sneller gaan. Na het volgen van deze e-learning zul je kandidaten nog doelgerichter en concreter kunnen begeleiden en helpen bij het ontdekken van reële kansen op de arbeidsmarkt.

E-learning Introductie
Bureau Recruitment

arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional

Leer het verschil tussen uitzenden, detacheren, werven en selecteren. Daarnaast leer je wat een goede bureau recruiter doet en hoe je er een wordt. In 15 modules maak je kennis met het recruitmentvak en krijg je van ons de basis om een goede bureau recruiter te zijn.