Op internet kan je aardig verzuipen in de hoeveelheid arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentopleidingen. Als grootste opleider in deze twee vakgebieden snappen we dat dit een lastige zoektocht is. Daarom hebben wij de docenten van de eerstvolgende training, de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie op 13 en 14 februari 2020, essentiële vragen gesteld, waar jij graag een antwoord op wil krijgen. Nadat al je vragen zijn beantwoord, kun je goed geïnformeerd een keuze maken in het ruime trainingsaanbod.

De Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

In twee dagen alles leren over arbeidsmarktcommunicatie. Dat is een hele hoop! Tijdens de bootcamp wordt jouw kennis van arbeidsmarktcommunicatie compleet ververst. Ook bouw je aan een arbeidsmarktcommunicatieplan waar je direct na de bootcamp mee aan de slag kan binnen jouw organisatie. De docenten Marion de Vries en Laura Baselaar zijn expert op dit gebied en beantwoorden alvast jouw prangende vragen! Heb je een vraag, maar staat die er niet tussen? Zend je vraag dan in en wij beantwoorden deze graag!

Q&A met docente Marion de Vries

Marion geeft al meer dan 10 jaar trainingen voor de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. We gingen met haar in gesprek over de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. Wat zijn nou de voornaamste valkuilen van organisaties als ze een arbeidsmarktcommunicatieplan ontwikkelen? Waar liepen deelnemers in voorgaande edities tegenaan? Hoe neemt de bootcamp die struikelblokken weg en waarom is het nuttig voor arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentprofessionals? En niet te vergeten, hoe gaat de werving er na de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie meetbaar op vooruit? Marion beantwoordt al deze vragen hieronder.

Q&A met docente Laura Baselaar

Ook Laura loopt al geruime tijd mee binnen de Academie. Als Recruitment en Employer Branding specialist met meer dan 15 jaar ervaring als adviseur, (project) manager of trainer (gecertificeerd) zijn er voldoende praktijkvoorbeelden die Laura kan aanhalen tijdens de bootcamp. Wij vroegen haar wat de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie nou uniek maakt ten opzichte van andere trainingen op de markt. Waarom zou je als arbeidsmarktcommunicatiemedewerker of recruiter 2 dagen je agenda leegmaken voor deze bootcamp? Met welke punten kan je direct aan de slag na de bootcamp? En met welke leerpunten kan je echt indruk maken op je manager? Ook Laura wist op deze vragen een helder antwoord te formuleren. Lees hieronder verder!

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie? Of wil je je al graag aanmelden? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Neem gerust contact op als je vragen nog niet beantwoord zijn! We helpen je graag.