Op internet kan je aardig verdrinken in de hoeveelheid arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentopleidingen. Als grootste opleider in deze twee vakgebieden begrijpen we dat dit een lastige zoektocht is. Daarom hebben wij een van de docenten van de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie vragen gesteld waar jij graag een antwoord op wil krijgen. 

bamc-algemeen

Q&A met docente Marion de Vries

Marion de Vries geeft al meer dan 15 jaar trainingen voor de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. We gingen met haar in gesprek over de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. Wat zijn nou de voornaamste valkuilen van organisaties als ze een arbeidsmarktcommunicatieplan ontwikkelen? Waar liepen deelnemers in voorgaande edities tegenaan? Hoe neemt de bootcamp die struikelblokken weg en waarom is het nuttig voor arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentprofessionals? En niet te vergeten, hoe gaat de werving er na de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie meetbaar op vooruit? Marion beantwoordt al deze vragen hieronder.

De Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

In twee dagen alles leren over arbeidsmarktcommunicatie. Dat is een hele hoop! Tijdens de bootcamp wordt jouw kennis van arbeidsmarktcommunicatie compleet ververst. Ook bouw je aan een arbeidsmarktcommunicatieplan waar je direct na de bootcamp mee aan de slag kan binnen jouw organisatie. De docenten zijn expert op dit gebied en beantwoorden alvast jouw prangende vragen! Heb je een vraag, maar staat die er niet tussen? Zend je vraag dan in en wij beantwoorden deze graag!

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie? Of wil je je al graag aanmelden? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.