Esther Moelands heeft een pragmatisch, resultaatgerichte, authentieke en avontuurlijke kijk op het recruitment/ sales proces. Zo adviseert en begeleidt Esther ruim 35 klanten binnen de arbeidsbemiddeling met recruitment automation.

Esther komt vanuit de arbeidsbemiddeling. Ze heeft ruim 10 jaar ervaring in verschillende rollen binnen de arbeidsbemiddeling. Hier heeft ze de praktijk mogen ervaren. Binnen de arbeidsbemiddeling liep ze tegen de bekende pijnen aan; productiviteit moet omhoog, vraag en aanbod moet beter op elkaar afgestemd zijn, meer sales in minder tijd, recruitment en sales met elkaar laten communiceren; kortom jongleren (klant, kandidaat en organisatie in balans houden met het oog op resultaat).

De oplossing was er niet binnen de traditionele paden; meer vacatures publiceren, nog meer searchen op jobboards, nog meer bellen etc. Haar primaire vraag was, hoe kom ik eerder dan mijn concurrenten op het juiste moment in contact met  mijn doelgroep.  De oplossing heeft ze gevonden met recruitment automation.

Gerichte online kanalen slim voor je laten werken, om vervolgens relevant gedrag te kunnen volgen en te analyseren. Haar drive is hier de bindende factor in: samen met andereen iets tot een succes maken.

Om deze passie kracht bij te zetten is Esther Partner bij UP in business. Met veel plezier helpt ze iedere dag haar klanten bij het toepassen van recruitment automation.