De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie was te gast bij Qualified People in Gouda en interviewde Edwin Jansen, directeur. Tijdens dit interview vertelt Edwin Jansen onder meer wat Qualified People doet, waar de focus ligt en wat hij andere werkgevers kan aanbevelen.

Focus 2014 en 2015

Qualified People is al ruim 20 jaar een toonaangevende speler op het gebied van arbeidsbemiddeling, gespecialiseerd in de branches Maritiem & Offshore, Industriële Dienstverlening en de Energiesector. In 2014 lag de focus vooral op de kandidaten en het vinden van technisch talent in de markt. Voor 2015 willen ze zich met name richten op de klanten en het in contact brengen van de klanten en kandidaten met als doel de naamsbekendheid van Qualified People te verhogen. In het interview vertelt Edwin Jansen hoe ze dit hebben gedaan en gaan doen.

Investeringen worden vaak uitgesteld

De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie heeft in 2013/2014 een incompany Leergang Arbeidsmarktcommunicatie verzorgd voor Qualified People. Qualified People heeft hiervoor gekozen omdat ze constant de kwaliteit van haar organisatie en medewerkers wil verbeteren. De tip die Edwin Jansen meegeeft aan werkgevers is: 'Durf te investeren, voornamelijk in goed personeel'. Hij ziet namelijk vaak dat bedrijven twijfelen en daarom investeringen uitstellen en zo kansen missen. Gevolg is dat bedrijven achter de feiten aanlopen en het is lastig om dit in te halen.

Bekijk het interview met Qualified People

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel het video interview met Qualified People.