Dinsdag 10 april vanaf 11.00 uur start het tweede seminar Beter werven in de zorg na het succes van het eerste sectorseminar wat in november 2017 plaats heeft gevonden. Tijdens dit seminar krijgt u concrete handreikingen om op korte, middellange en lange termijn uw werving te optimaliseren. Met veel praktijkvoorbeelden en twee inspirerende gastsprekers!

Resultaat

Het seminar was de eerste keer uitverkocht en na afloop gingen de deelnemers enthousiast naar huis en waren ze weer volledig op de hoogte van:

  • De laatste wervingstrends binnen de zorg
  • Het oriëntatiegedrag van de belangrijke zorgdoelgroepen
  • Hoe zij op korte en lange termijn hun personeelswerving kunnen optimaliseren
  • Tevens hadden ze (internationale) voorbeelden gezien en inspiratie gekregen

Ervaringen deelnemers

We hebben na afloop enthousiaste reacties mogen ontvangen van de deelnemers. Hieronder een kleine selectie..

Sandra Charan, Compagnon BV: "Goed en nuttig seminar, uitstekende verzorging!"

Huub Buijs, Buijs Arbeid & Communicatie: "Martijn is een uitstekende trainer. Luistert goed en anticipeert op vragen van de deelnemers. Durft ook vastgeroeste meningen van deelnemers - met respect - ter discussie te stellen. Martijn weet wat er speelt in de zorg en komt met concrete voorbeelden waarmee je - binnen de context van de langere termijn - morgen al je arbeidsmarktcommunicatie en personeelswerving kunt verbeteren."

Pauline Koop, Sensire: "Veel inspiratie opgedaan. Handige tips gekregen die we op korte termijn al kunnen gaan inzetten. Ook de bevestiging gekregen dat we al een aantal zaken goed doen. Genoeg ideeën opgedaan om het nog beter te gaan doen. Leuke en enthousiaste trainer. Blij dat ik ben gegaan en zeker de moeite waard."

Elisabeth Wijbenga, Noorderbreedte: "Zeer inspirerende bijeenkomst. Kennis en input opgedaan die mij helpt plannen te maken voor de toekomst om beter te werven in de zorg."

Alle evaluaties zijn tevens terug te vinden op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest.

Tips, inspiratie en verbeteringen voor uw werving

In dit sectorseminar krijgt u tips, inspiratie en verbeteringen voor uw werving van nu en die van morgen en overmorgen. Want vandaag ervaart u al wervingsproblemen, maar die van (over)morgen zijn waarschijnlijk nog groter als u vandaag niet start met het aanpakken van de wervingsproblematiek van morgen. Aan de hand van cijfers, veel praktijkvoorbeelden en twee gastsprekers (Kim Hooijmans van AxionContinu en Chantal van Steekelenburg van het Reinier de Graaf gasthuis) leert u hoe u uw werving naar een hoger niveau kunt tillen. Lees hier meer over het sectorseminar en/of download de factsheet. Direct inschrijven kan natuurlijk ook >>

Combikorting

Wanneer u zich samen met een collega van dezelfde organisatie inschrijft, ontvangt de tweede deelnemer bij gelijktijdige aanmelding 50% korting. Gebruik hiervoor bij inschrijving de actiecode combi-zorg.

Bekijk hier de video waarin docent Martijn Hemminga kort vertelt over het seminar Beter werven in de zorg