Vanaf dit najaar breidt de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie haar programma uit met twee nieuwe leergangen voor startende en ervaren recruiters. Hiermee komt de Academie tegemoet aan de vraag vanuit de markt om voor een praktijk- en resultaatgerichte recruitmentopleiding.

Leergang Recruitment

Recruitment is een vak waarin u succesvol wordt als u de basisprincipes kent en leert beheersen. In deze praktische opleiding recruitment van 2 x 2 dagen leert u wat recruitment is, hoe u succesvol kunt searchen, verleiden en interviewen. Alles voor een vliegende start om kandidaten te vinden en in beweging te brengen naar hun volgende stap in hun loopbaan uitgaande van uw eigen recruitmentkracht. Deze opleiding is voor aankomende en beginnende recruiters aan corporate of bureauzijde. De opleiding start op maandag 25 september 2017.

Lees meer >>

Leergang Recruitment Advanced

De Leergang Recruitment Advanced van 2 × 2 dagen heeft als doel om u verder op te leiden als vakvolwassen recruiter waardoor u een sterke gesprekspartner wordt voor het management, de ontwikkelingen van recruitment kent en het vak beheerst. Deze recruitmentopleiding is voor recruiters met meerdere jaren praktijkervaring werkzaam aan de bureaukant (W&S, detachering) of als corporate recruiter/recruitment manager. De opleiding begint op donderdag 5 oktober 2017.

Lees meer >>

Vroegboekactie

Wanneer u zich vóór 1 september 2017 inschrijft voor een van deze twee opleidingen ontvangt u een gratis ticket t.w.v. € 395,- voor het Recruitment Tech Event dat op donderdag 23 november 2017 plaatsvindt. Tijdens het Recruitment Tech Event ontdekt u hoe recruitment tooling u kan helpen bij het realiseren van uw recruitmentdoelen.