De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie luidt 2019 in met een nieuw logo en huisstijl. De Academie staat voor kwaliteit. Onze opleidingen zijn actueel, inspirerend, interactief, direct toepasbaar... én veelzijdig. En die veelzijdigheid laten we terugkomen in ons nieuwe logo en huisstijl.

Oude logo

Nieuwe logo

Veelzijdig

We zijn sinds de oprichting in 2006 gegroeid naar een dynamisch bedrijf met een goede naam in de markt. Wij verzorgen (incompany) trainingen en meerdaagse opleidingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit en zijn veruit de grootste opleider in Nederland op dit gebied. Ons nieuwe logo is in de vorm van een diamant met 6 zijdes en die zijdes staan voor de veelzijdigheid van de Academie.

  1. Altijd actueel
  2. Inspirerend
  3. Interactief
  4. Direct toepasbaar
  5. Hoog gewaardeerd
  6. Docenten zijn experts

Kleurrijk

Van het vertrouwde blauw zijn wij overgestapt naar een kleurrijke look waarin de bekende blauwe kleur nog wel terugkomt. Hiermee laten we zien dat wij nog steeds dezelfde betrouwbare organisatie zijn met ambities voor de toekomst.

Informelere schrijfstijl

In het najaar van 2018 hebben we reeds gekozen voor een informelere schrijfstijl die past bij de moderne en toegankelijke organisatie die we zijn. Dit is onder andere terug te zien in onze teksten op de website, contacten met onze deelnemers en in alle andere (online) communicatiemiddelen. De komende tijd gaan we deze minder formele en meer eigentijdse schrijfstijl samen met het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl verder doorvoeren op onze website en in al onze communicatie-uitingen.

Tot ziens bij een van onze trainingen

We hopen je in 2019 te mogen begroeten bij een van onze trainingen! Bekijk hier ons complete aanbod >>