Rotterdam, 17 oktober 2019 - Misschien heb je er al iets over voorbij zien komen maar we zijn nu officieel live met ons nieuwe product: Kennisportal Vacatureteksten. Dit Kennisportal is dé oplossing voor perfect wervende vacatureteksten. We vertellen je hier graag meer over.

Wat is de Kennisportal Vacatureteksten?

De Kennisportal Vacatureteksten is een altijd toegankelijke online tool waarmee je 24/7 je vacatureteksten kunt perfectioneren. Allereerst worden er acht modules beschikbaar gesteld, waarin je de essentie, de randvoorwaarden, de inhoud en de deelbaarheid van vacatureteksten onder de knie leert krijgen. Aan de hand van lesvideo's van onze docenten Martijn Hemminga en Mariska Smits leer je alles over het schrijven van de perfecte vacaturetekst en het belang daarvan. Een les sluit je af met een kleine quiz om je kennis te toetsen. De Kennisportal Vacatureteksten biedt daarnaast de mogelijkheid om altijd en overal nieuwe artikelen te lezen over vacatureteksten en zorgt ervoor dat je kennis altijd up to date is. Je kan zelfs de vacature-toolkit inzetten om op je werk vacatureteksten onder de loep te nemen. Door hier iets meer tijd aan te besteden krijg je uiteindelijk kwalitatief betere sollicitaties binnen in een korter tijdsbestek.

Hoe helpt de Kennisportal Vacatureteksten je werving vooruit?

Het belang van vacatureteksten wordt nog altijd onderschat. Uit 'De Stand van Werven 2020' is gebleken dat het verbeteren van de vacatureteksten vergeleken met 2018 met 22% is gedaald (!). Toch zijn vacatureteksten essentieel in jouw werving. Niet alleen is dit de eerste indruk die een kandidaat van jouw organisatie op doet, ook is het een begin om de conversatie met de kandidaat op gang te brengen. Een goede vacaturetekst kan de juiste kandidaat dus ook overhalen om te solliciteren. Een essentieel moment in 'the candidate journey' om dus op te focussen. Natuurlijk is het lastig om onder hoge prestatiedruk ook nog eens veel tijd te reserveren voor het schrijven van wervende, originele een ijzersterk opgebouwde vacatureteksten. Daarom is de Kennisportal Vacatureteksten alles wat je nodig hebt om in korte tijd grote stappen te maken in het schrijven van vacatureteksten. De eerste indruk telt, you better make it count!

Hoe werkt de Kennisportal Vacatureteksten?

De Kennisportal Vacatureteksten is 100% online. Je betaalt slecht 295 euro en krijgt dan 1 jaar lang toegang tot de portal. Als speciaal lanceringsaanbod ontvang je tot eind 2020 toegang bij inschrijving in 2019. Dit betekent dus dat je ruim 1 maand langer toegang kan krijgen afhankelijk van wanneer je inschrijft! De lessen, artikelen en de toolkit worden up to date gehouden, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Hiernaast wordt in november een Webinar georganiseerd en valt de Kennisportal Vacatureteksten te combineren met ons offline aanbod: een workshop Schrijven van vacatureteksten, die op 28 november weer van start zal gaan. De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie is met meer dan 50 trainingen dé opleider op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Wil je vrijblijvend kennis maken? Meld je dan aan voor de gratis 3 minute masterclass Vacatureteksten.

Meer weten?

Wil je meer weten over het schrijven van goede vacatureteksten? Je kunt ons contacten via: vacatureteksten@arbeidsmarktcommunicatie.eu en tel. 088-73088. Klik hier voor meer informatie over de Kennisportal Vacatureteksten.