Dit is zomaar een van de vele enthousiaste reacties die de docenten Geert-Jan Waasdorp en Martijn Hemminga mochten ontvangen van de deelnemers aan de Bootcamp Arbeids­markt­communicatie in februari. De deelnemers en docenten kijken met veel enthousiasme terug op de tweedaagse Bootcamp Arbeids­markt­communicatie die vorige maand plaatsvond in Ermelo. In een informele sfeer hebben zij twee dagen intensief gewerkt. Korte theorieblokken werden afgewisseld met cases en werksessies.

Het hele vakgebied arbeidsmarktcommunicatie kwam aan bod

Het hele vakgebied arbeidsmarktcommunicatie is aan bod gekomen met onderwerpen als werving, online recruitment, social media recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie. Na het diner op donderdag 8 februari werden de deelnemers verrast met een mysterie guest. Deze keer was dit Lonneke Burghart die een kijkje in de arbeids­markt­communicatiekeuken van GVB heeft gegeven. Na afloop hadden de deelnemers niet alleen hun kennis op peil gebracht, maar zij gingen naar huis met concrete onderdelen voor hun arbeidsmarktcommunicatiestrategie en -operatie.

Ervaringen deelnemers

Hieronder enkele reacties die wij van onze deelnemers mochten ontvangen:

"Een echte bootcamp! Twee dagen hard werken, veel leren en opdrachten maken. De training zit goed in elkaar met veel interactie tussen de twee trainers en alle deelnemers. De boswandeling was een fijn rustmoment, daarna kon ik er weer vol tegen aan. Top training!"

"Ik vond het zeer leerzaam. De onderwerpen waar ik graag meer kennis over wilde vergaren zijn allemaal aan bod gekomen en meer! Dus zeer tevreden. Fijne hands-on mentaliteit (ben geen booksmart persoon)." 

"Goede docenten, nuttige informatie, mooie locatie, ruimschootse catering, pittig programma: een echte bootcamp! We waren wel met een grote groep, wat zorgde voor minder ruimte voor discussie en elkaars cases. Verder erg tevreden!"

"Ik heb de training ervaren als erg leerzaam. We hebben heel veel informatie gekregen en ook kunnen oefenen met voorbeelden uit onze organisatie. De trainers gaven duidelijke informatie en vooral ook veel concrete handvatten waar we mee aan de slag kunnen." 

8,7 op Springest

De Bootcamp Arbeids­markt­communicatie scoort gemiddeld een 8,7 op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest.

Foto impressie

Bekijk hieronder een korte foto impressie van deze tweedaagse bootcamp.

Deelnemers en docenten

Deelnemers: Amarins, Annabel, Anouk, Eline, Helga, Ingrid, Iris, Juria, Kim, Linda, Loes, Marcel, Petra, Sanne, Suzanne en Vivienne
Docenten: Martijn Hemminga en Geert-Jan Waasdorp

Ook aan de slag met uw arbeids­markt­communicatie?

  • Dinsdag 17 april start start alweer de 23e editie van de succesvolle Leergang Arbeids­markt­communicatie. Deze scoort een 8,3 op Springest. De leergang bestaat uit 4 masterclasses en een eindpresentatie op dag 5. Voorafgaand aan elke masterclass volgt u een e-training waarin de belangrijkste theorie wordt besproken. Hierdoor kan het geleerde meteen in de praktijk worden gebracht en worden getoetst aan de theorie en de expertise van collega’s. Lees meer >> 
  • Op woensdag 23 mei organiseren wij voor de derde keer het Seminar Arbeids­markt­communicatie in 1 dag. Deze scoort een 8,3 op Springest. In sneltreinvaart verkent u in deze intensieve dag de breedte van het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. introductie in arbeidsmarktcommunicatie, werving, employee relationship management, employer branding en arbeidsmarktcommunicatiestrategie. Met veel praktijkvoorbeelden en een inspirerende gastspreker. Lees meer >>
  • Deelnemen aan de Bootcamp Arbeids­markt­communicatie kan ook. De volgende staat gepland op 21 en 22 juni 2018. Lees meer >>