Het matchen van de persoonlijkheid van de organisatie met die van de medewerker, zodat beide partijen gelukkiger, productiever en succesvoller zijn.” Met dat als doel gaat Silene Geuze elke nieuwe uitdaging met verve aan. En met bewezen succes.

Silene Geuze is een bevlogen arbeidsmarktcommunicatieadviseur. Ze helpt organisaties bij het versterken van hun werkgeversmerk, zodat zij zichtbaarder worden voor hun arbeidsmarktdoelgroepen. Met veel creativiteit begeleidt ze projecten in employer branding, arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Van uitdenken en opleveren tot en met de borging. Haar didactische kwaliteiten gebruikt ze op energieke wijze om mensen een stap verder te brengen in hun ontwikkeling.

Ze zet haar expertise en frisse blik van buitenaf in om opdrachtgevers op weg te helpen met hun arbeidsmarktcommunicatie. Haar ervaring in coaching helpt Silene direct tot de kern van de vraag te komen waardoor ze snel het grotere geheel doorziet.

Voor (middel)grote organisaties zoals Rituals, ThiemeMeulenhoff, Rochdale en de SVB was Silene onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling van hun arbeidsmarktcommunicatiestrategie, de realisatie van arbeidsmarktcampagnes en referral recruitment. Maar ook voor de ontwikkeling van onboardingprogramma’s en het opstellen van arbeidsmarktcommunicatieplannen gericht op interne- en employer branding.