Margré is haar loopbaan binnen Zorggroep Noorderboog begonnen als  verzorgende ig. Na slechts een aantal diensten kreeg ze een contract aangeboden. Door het volgen van studies en cursussen, persoonlijke ontwikkeling en competentiemanagement en coaching van leidinggevenden heeft Margré zich ontwikkeld tot de functie leidinggevende zorg en dienstverlening.

Binnen Noorderboog heeft ze de kans gehad om zelf te groeien naar een functie die passend is bij haar werk en levenservaring. En nu de mogelijkheid om zelf collega’s te coachen en te ondersteunen in hun ontwikkeling en werkgeluk.Haar competenties zijn: denken vanuit mogelijkheden, buiten de kaders kijken en mensen enthousiasmeren.

Vandaar ook haar deelname aan de projectgroep boeien en binden van medewerkers in Zorggroep Noorderboog. Vanuit deze groep is de banenmarkt georganiseerd. En met een enorm succes! De 2e markt vindt 14 maart weer plaats. Op de banenmarkt van 2019 is een nieuwe functie geïntroduceerd, namelijk de assistent wonen en welzijn. Inmiddels is dit een niet weg te denken functie voor bewoners en collega’s.