De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie loopt in 2016 al 10 jaar voorop als het gaat om het professionaliseren van het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie. Wat in januari 2007 begon met alleen een Leergang Arbeidsmarktcommunicatie is 10 jaar later uitgegroeid tot dé opleider op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, werving en employability samen met meer dan 10 experts in de verschillende facetten van het vak.

Wat kunt u in 2016 allemaal verwachten?

Voorjaarsbrochure 2016Met ruim 40 open trainingen, tientallen incompany trajecten en twee grote events leiden we jaarlijks duizenden professionals op en inspireren we veel meer mensen met www.werf-en.nl om met ons te blijven bouwen aan het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie. Via klassikale, online en blended (klassikaal + online) trainingen en kleine en grootschalige events vergroten we met u de kennis in het vakgebied. Dit om arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan te tillen, de employer branding te professionaliseren, de recruitment te verbeteren en/of employability te optimaliseren. Dit voorjaar staan onze docenten, experts in hun vakgebied, voor het tiende jaar op rij weer voor u klaar.

De oprichters en docenten Geert-Jan Waasdorp en Martijn Hemminga heten u samen met alle docenten en medewerkers ook in 2016 weer graag welkom!

Nieuwsgierig geworden?

Voorjaarsbrochure 2016Bekijk dan snel onze voorjaarsbrochure 2016 met alle trainingen voor het voorjaar van 2016. Mist u een training of schikt een datum niet, neem dan contact met ons op (088 - 730 28 88). Wij kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.