Header Werf& Win-ter Weken

Natuurlijk zorgen de lichtjes in je kerstboom voor een fijne decembermaand. Maar heb je de Werf& Win-ter Weken al gezien? Daar gaan je ogen pas echt van fonkelen!

Brr, koud buiten! Gelukkig is de decemberactie van ons zusterbedrijf Werf& dit jaar zo cool, dat je het er spontaan weer warm van krijgt. Want win jij deze win-ter? Dan mag je in 2023 gratis naar binnen bij ieder Werf&-evenement! Zie jij jezelf al zonder te betalen langskomen bij Werf& Live? Of voor noppes een cocktail drinken bij het Festival Recruitment in de Zon? Het congres ‘Internationalisering van de Arbeidsmarkt’ pak je natuurlijk ook gewoon mee – en dat zonder een cent uit te geven.

Hoe werkt het?

Nu denk jij natuurlijk: dit is het mooiste kerstcadeau dat ik me kan voorstellen, ernaar meedingen zal niet eenvoudig zijn. Think again: een kerstcadeau uitpakken is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest! Want wil jij kans maken op één jaar lang gratis toegang tot alle Werf&-events? Dan hoef je alleen maar in actie te komen tijdens de Werf& Win-ter Weken – die lopen nog tot en met 31 december. In andere woorden: schaf je in die periode een ticket voor één van de events van Werf& aan? Of schrijf je je in voor een van onze e-learnings? Dan gaat jouw naam in de hoed voor die ene felbegeerde prijs.

Voor ieder ticket en iedere e-learning die je aanschaft leggen we één lootje in.

En o, wil jij extra kans maken op een jaar lang gratis Werf&-events? Weet dan dat we voor ieder ticket en iedere e-learning die je aanschaft één lootje inleggen. De snelle hoofdrekenaar snapt: hoe beter jij je best doet tijdens de Werf& Win-ter Weken, hoe groter de kans dat jij straks beet hebt.

Onze e-learnings:

E-learning
Word een STER in STARR

Word een ster in starr

€ 175,-

Leer alles over de basisprincipes van het voeren van gestructureerde selectiegesprekken om zo een vakbekwame selecteur te zijn. Dit kan als recruiter, leidinggevende, HR-medewerker en voor iedereen die interesse heeft in het voeren van selectiegesprekken.

E-learning Introductie
Corporate Recruitment

Corporate Recruitment

€ 795,-

In deze e-learning leer je wat een goede corporate recruiter doet en hoe je er een wordt. In een totaalpakket van 11 modules maak je kennis met het recruitmentvak en krijg je van ons de basis om een goede corporate recruiter te zijn.

E-learning

Vacatureteksten

€ 195,-

De E-learning Vacatureteksten biedt je de manier om je alle facetten van het schrijven van goede vacatureteksten te beheersen. Docenten Mariska Smits en Martijn Hemminga laten je stapsgewijs zien hoe je vacatureteksten naar een hoger plan kunt tillen.

E-learning
Het Arbeidsmarktcommunicatieplan

E-learning AMC-plan

€ 595,-

Met een goed arbeidsmarktcommunicatieplan weet je de juiste medewerkers voor je organisatie aan te trekken en te behouden. Tijdens deze e-learning leer jij een duurzaam plan te maken waar je het verschil mee maakt op de arbeidsmarkt.

E-learning Introductie
Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional

Tegel e-learning LP

€ 795,-

Grip op relevante arbeidsmarktinformatie is essentieel in een arbeidsmarkt waarin ontwikkelingen steeds sneller gaan. Na het volgen van deze e-learning zul je kandidaten nog doelgerichter en concreter kunnen begeleiden en helpen bij het ontdekken van reële kansen op de arbeidsmarkt.

E-learning Introductie
Bureau Recruitment

bureau recruitment

€ 795,-

Leer het verschil tussen uitzenden, detacheren, werven en selecteren. Daarnaast leer je wat een goede bureau recruiter doet en hoe je er een wordt. In 15 modules maak je kennis met het recruitmentvak en krijg je van ons de basis om een goede bureau recruiter te zijn.