De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie kijkt terug op een bijzonder en inspirerend jaar. We hebben veel nieuwe vakgenoten ontmoet en interessante ervaringen met elkaar mogen delen. Niets is leuker dan het delen van ons enthousiasme en passie voor arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit.

Bereikbaar tijdens de feestdagen

Vanaf vrijdag 22 december 2017 t/m dinsdag 2 januari 2018 is de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie gesloten en zijn we telefonisch niet bereikbaar. Vanaf woensdag 3 januari 2018 staan we weer helemaal voor u klaar. Indien u vragen heeft, kunt u deze mailen naar info@arbeidsmarktcommunicatie.eu en dan komen wij er in het nieuwe jaar spoedig op terug. Natuurlijk kunt u wel ons voorjaarsaanbod bekijken op onze website, onze voorjaarsbrochure downloaden of  inschrijven voor een van onze trainingen. Bij inschrijving uiterlijk 28 december 2017, ontvangt u nog dit jaar uw factuur.

Prettige feestdagen

Namens alle collega's en docenten van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie wensen wij u fijne en warme feestdagen met uw dierbaren en bedanken iedereen voor het delen van hun visie en ervaringen. Wij hopen u in 2018 weer terug te zien!